Поляк наліпив на авто українців наклейки з Бандерою і отримав тюремний термін: фото

Поляк наліпив на авто українців наклейки з Бандерою і отримав тюремний термін: фото

15 квітня 2018, неділя, 22:07 | Джерело: http://glavred.info/
Обвинувачений назвав свої дії "освітньо-історичної акцією".

Поляк "прикрасив" автомобіль подружньої пари з України Фото: ukraincy.wm.pl У Польщі суд засудив до 6 місяців ув'язнення і 24 годинах неоплачуваних суспільно корисних робіт місцевого жителя Роберта Д., який визнаний винним в умисному псуванні автомобіля подружньої пари з України.
Як повідомляє видання Gazeta Olsztynska, поляк приліпив на автомобіль українців наклейки із зображенням Степана Бандери та з написом: "УПА-українські вбивці".

Постраждалі подали заяву в жовтні 2016 року. З тих пір проводилося розслідування, в результаті якого в будинку громадянина Польщі під час обшуку були знайдені аналогічні наклейки.

На думку суду, обвинувачений, розміщуючи наклейки на авто образив українців публічно і порушив їх право на добре ім'я. Поляк у відповідь заявив, що це було не хуліганство або прояв неповага, а "освітньо-історична акція".

Відео дня

Фото: ukraincy.wm.pl
У виданні зазначають, що постраждала сімейна пара з України вже протягом довгого часу живе і працює на території Польщі.

Нагадаємо, в Польщі відмовилися захищати сім'ю українців, які голосували за відділення Донбасу. За оприлюдненими даними, влада країни не має наміру давати їм статус біженців і хочуть депортувати в Україну - через голосування на горезвісному "референдумі".

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up