Пообіцяли пообіцяти пенсіонеру провести воду

Пообіцяли пообіцяти пенсіонеру провести воду

Поки залишається тільки почекати

Прочитавши лист від мешканця села Білопілля, вільна преса, якою є газета “RIA-Козятин”, взяла курс на Білопілля. Приїхавши на місце призначення,  кореспонденти нашої газети переконалися, що більшість фактів у листі пенсіонера до редакції мають місце. Води в крані водогону, де мешкає пенсіонер, немає.

І ми ставимо те ж саме запитання: “За що заплатив мешканець Бердичівської, 26 дві тисячі гривень? І плюс півтори тисячі за обладнання? Він їх платив за воду як за кінцевий результат. Він же відніс в банк гроші не для того, щоб біля його воріт проходила водна артерія без під’єднання до його оселі”.

Чому так сталось, може дати відповідь сільський голова Білопілля. Адже його громада села обрала, щоб він захищав їхні інтереси.

Відео дня

Коли сільське керівництво вдарило по руках з фірмою, то потрібно було підрядника контролювати. Сам факт, що в сільського голови вода з магістралі є, а в його виборця немає — це службова недбалість особи, яку обрали керівником громади.

За словами пенсіонера, він звертався до сільського голови з питанням, чому в нього води немає, в голови села є. Чиновник відповів: “Я тобі копати не буду.”  

Копати траншею Станіславу Рибачуку сільський чиновник дійсно не буде і не зобов’язаний цього робити. Він зобов’язаний собі під’єднати воду останнім. Це гарантія, що всі мешканці села, які хочуть мати воду з водогону, будуть її мати. Якщо такого поняття немає, то це не керівник громади, а чиновник який вирішує свої інтереси за рахунок громади.

Ми маємо право на таку думку, тому що дорога, яку проклав сільський голова, схожа на дорогу тільки до своїх воріт. На вулиці Бердичівській на дорозі велика калюжа. Сільський голова її не засипав. За словами мешканців села, не засипав тому, що вулиця не перспективна. От і гадаємо, в чому більше зла: в неперспективних вулицях села Білопілля чи в такій позиції сільського голови.

Сам сільський голова Віктор Якимчук в розмові з редактором газети повідомив, що за проблему пенсіонера він знає.

Чому так сталось? Очевидно, Станіславу Михайловичу не підвели воду навмисно? Адже він ходив над опущеними в траншеєю трубами і вказував водяникам на недоліки їхньої роботи.

Вода в пенсіонера Рибачука буде. Збереться бригада і під’єднають йому воду, — запевнив журналістів газети староста села.

Щодо калюжі на вулиці Бердичівский, то мешканці, які дали газеті інформацію, не зовсім володіють ситуацією. Ту ділянку дороги мають ремонтувати фермери після виконання всіх сільгоспробіт на селі.

— Не відремонтують вони, відремонтуємо ми, — запевнив Віктор Миколайович.

Побачимо, як буде тримати своє слово сільський голова.

Галина Касянівська

Лист про допомогу читайте тут:

https://koziatyn.info/Podii/hocha-i-zaplativ-vodu-ne-pidveli-10733426.html

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up