Пора придивлятися до ялинок (Опитування)

Пора придивлятися до ялинок (Опитування)
  • Люди втомились від року Пацюка. Рік Бика хочуть зустріти в найкращих традиціях і вже починають готуватися до свята. А який новий рік без ялинки?

З опитувань, які ми робили напередодні відкриття новорічного ярмарку, козятинчани полюбляють височенькі ялинки. Найбільшою популярністю користуються ялинки 180 см та 2 метри заввишки. Трохи менший попит на ялинки під 3 метри і зовсім не багато людей цікавляться маленькими ялинками, до метра. 

Проте головним питанням на сьогодні залишається, яку ж ялинку вибрати: штучну чи натуральну?

Одні кажуть, що якщо купити живе дерево, буде відчуватися запах Нового року. Він дарує відчуття свята, а ще хвоя живого дерева має бактерицидну дію і живе дерево значно дешевше від штучного. А щодо головного мінуса живої Новорічної красуні – вічнозелена красуня побуде зеленою геть недовго: за час свят вона пожовтіє та посиплеться. 

Відео дня

Один із головних плюсів штучного дерева – це відсутність голок на підлозі.

До плюсів також можна віднести великий вибір. Сучасні штучні ялинки часто зовні красивіші за живі.

Щодо цін, то метр штучної ялинки красуні близько 600 гривень. За метр натуральної ялинки 200 гривень. Трохи нижчі ціни в магазині «Сундучок». Там  і ялинку, і сосну продають по 150 гривень за метр. 

Найнижчі ціни на символи Нового року в Козятинському лісництві. Там з 60 екземплярів залишилися 20 ялинок менших розмірів. Ціна – 108 гривень за метр та 160 гривень – двометрове дерево.

Готуються до Різдвяно-Новорічних свят і у відділі культури Козятинської міської ОТГ Завідувачка відділу Світлана Рибінська розповіла, що майже все готове до святкування. Масове гуляння в зв’язку з карантином не планується. Та кожен охочий може прийти на площу сфотографуватися. Тут вже є біля чого

Опитування

А у вас яка ялинка цьогоріч?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up