Пориви вітру та мороз: прогноз погоди на вихідні

Пориви вітру та мороз: прогноз погоди на вихідні
  • На вихідні потепління не очікується. Тому одягайтеся тепліше, морозний вітер продуватиме з усіх боків.
  • За прогнозами синоптиків у Козятині відчутно похолодає вже з неділі, 6 грудня

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що найближчі дні в Україні не буде опадів. Втримається суха погода. Іноді виглядатиме із-за хмар сонце.

— У суботу відчутно потепліє у західних областях України, вдень до +5+12 градусів! Але вже 6-го грудня, у неділю, знову почне холоднішати, крім Закарпаття. На Півночі України денна температура повітря вихідними коливатиметься близько нуля, а вночі почне поступово холоднішати і в ніч на неділю передбачається на Житомирщині та Київщині до -4-7 градусів, на Чернігівщині та Сумщині до -6-12 градусів, — пише синоптик у фейсбук. — У центральних областях вихідними вдень буде близько нуля, вночі в неділю стовпчики термометрів впадуть до -3-8 градусів, лише на Вінниччині буде -1-3 градуси. Схід України обіцяє бути із найнижчою температурою повітря. Протягом дня очікується -2-7 градусів, а вночі в неділю аж -7-14 градусів!

Також на вихідні втримається сильний поривчастий вітер.

Відео дня

А ось яку погоду прогнозують у Козятині.

Слід додати, що Укргідрометцентр оголосив про погіршення погодних умов.  — 5 грудня в західних областях пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), — йдеться у повідомленні. Якщо дивитися на їх карту, у жовту зону також потрапила і Вінниччина.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up