Порушення правил пожежної безпеки: козятинчани палять суху траву

Порушення правил пожежної безпеки: козятинчани палять суху траву
  • Козятинські рятувальники ведуть боротьбу з ліквідацією паління сухої трави.
  • Днями в районі погасили кілька пожеж в природніх екосистемах. А саме на відкриті території за межами Махаринців та Іванківців.

Нагадаємо: Пожежі на Козятинщині: горіла хата та суха трава
 

Вчора, 18 березня, рятувальники знову гасили пожежні на полях. На цей раз вогнем знищено близько 2,5 гектара сухої рослинності.

Відео дня

Служба порятунку закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж у природних екосистемах. У першу чергу, не варто випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Спалювання сухої рослинності може спричинити тяжкі наслідки, такі, як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин, а також неконтрольоване поширення вогню.

— Під час відпочинку на природі необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, у першу чергу, життю та здоров'ю самих відпочиваючих, — йдеться в повідомленні

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up