Послуги ЦНАПу: довідки про судимість скасували, а прийом заяв на реєстрацію місця проживання відновили

Послуги ЦНАПу: довідки про судимість скасували, а прийом заяв на реєстрацію місця проживання відновили
  • У Козятинському ЦНАПі відновили прийом заяв на реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання (або перебування) особи
  • Разом з тим наголошують — наріз в Україні скасували довідки про відсутність (наявність) судимості та про притягнення до кримінальної відповідальності.
  • Телефони для довідок

З 11 липня поточного року у козятинському Центрі надання адміністративних послуг відновили надання адміністративних послуг з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання (або перебування) особи.

Телефон для довідок: (04342) 2-01-80

Відео дня

У зв'язку з численними зверненнями громадян щодо замовлення довідки про притягнення до кримінальної відповідальності через ЦНАП

Разом з тим, на сторінці Козятинська міська ТГ наголошують, що в Україні скасували довідки про відсутність (наявність) судимості та про притягнення до кримінальної відповідальності.

Офіційним документом тепер є: витяг з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості», який можна отримати на порталі МВС за посиланням: https://vytiah.mvs.gov.ua , увійшовши до Особистого кабінету за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

Кожен витяг:

  • засвідчується електронною печаткою служби Єдиної інформаційної системи МВС;
  • містить QR-код, по якому можна знайти відповідний підтвердний запис в електронних ресурсах ІАС.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up