Постраждалим від пожеж виділили кошти на допомогу

Постраждалим від пожеж виділили кошти на допомогу
  • У Махнівській громаді за останні кілька місяців сталося три пожежі.
  • Постраждалі сім’ї звернулися до сільської ради за допомогою.
  • Питання виділення коштів розглядали депутати сільради на останній сесії.

Одна з пожеж спалахнула у будинку багатодітної сім’ї. Через займання люди понесли матеріальні збитки на 2 тисячі гривень.

Ще одна пожежа трапилася до Нового року. Там за довідкою від ДСНС матеріальний збиток становить приблизно 100 тисяч гривень.

І ще одна пожежа була у селі Тернівка. Внаслідок займання згорів будинок. Приблизний матеріальний збиток становить 40 тисяч гривень.

Відео дня

Як повідомила секретар Махнівської сільської ради Нелія Маліванчук, відповідно до порядку, який прийняли на комісії, максимальний розмір допомоги постраждалим від пожежі становить 10 % від суми збитку, вказаної у довідці. Проте коли перейшли до голосування, багатодітній родині вирішили виділити 1 тисячу гривень, мешканцям Тернівки — 2 тисячі, а не 4. Загалом на допомогу постраждалим від пожеж виділили 13 тисяч 200 гривень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олексій Істомін

    Молода мама з трьома дітками напівсиротами уже майже три місяці оббивала пороги сільради без даху перезимувала аж тільки спохватились!!!! Як депутат С Цуркан підняв скандал  то і кошти знайшли А що Маліванчук має в селі три хати в Києві у дітей квартири у Кузьмінського відповідно декларації  дв іхати в Козятині  та будинок у Вінниці Їм же на голову не капає та і кабінети комфортні  !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up