Потрібна наша допомога козятинчанці Ірині Кальноокій

Потрібна наша допомога козятинчанці Ірині Кальноокій
  • Молода жінка хворіє на рак

Ірина Кальноока - викладач у школі №3. Минулого року у нашої землячки діагностували онкологію на останній стадії. Метастази пішли у щитовидну залозу та шийні лімфовузли. У червні минулого року жінці зробили операцію. Та після того, як видалили уражені ділянки, виявилося, що частина пухлини є ще й на трахеї.

Щоб не вирізати трахею, лікарі запропонували пройти курс хіміотерапії та опромінення, адже без цього органу дихальної системи Ірина б не змогла говорити і навіть вживати нормальну їжу. Допомогти нашій землячці взялися медики із Кропивницького. На лікування треба було зібрати 100 тисяч гривень. Спільними зусиллями це вдалося зробити, завдяки чому Ірина пройшла лікування. Та козятинчанці знову потрібна наша допомога, бо, на жаль, хвороба не відступила. Рак поширився на печінку та легені. Проте лікарі дають втішні прогнози - новоутворення виявили на початковій стадії, тому лікуванню вони піддаються.

Ірина має проходити лікування у Клініці Спіженко, що на Київщині. Це єдина лікарня у нашій країні, де застосовують технологію “Кіберніж”, яка дає високу ефективність при лікуванні раку на ранніх стадіях. Повна вартість лікування становить більше 200 тисяч гривень. Разом ми зможемо допомогти.

Відео дня

Цієї п’ятниці, 23 липня на території школи №3 влаштують показ кіно просто неба, початок о 21:00. Захід благодійний - під час перегляду збиратимуть кошти на лікування Ірини Кальноокої. Також ви можете допомогти, надіславши гроші на банківську картку:

ПриватБанк 4149 4991 2153 4653 Кальноока І.А.
Укргазбанк 5355 0820 1977 8487

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Tany Kalah

    ++++++++
  • Ирина Щаблевская

    +++++
  • Оксана Могила

    ❤🧡💛💚💙💜
  • Ирина Щаблевская

    +++++

keyboard_arrow_up