Повний місяць 21 січня: що не можна робити та чого остерігатися в цей день

Повний місяць 21 січня: що не можна робити та чого остерігатися в цей день

21 січня 2019 року відбудеться не просто повний місяць, а ще й місячне затемнення
 

Перший повний місяць у 2019 році в Україні зійде 21 січня. Цікавий той факт, що він збігається з місячним затемненням. Астрологи кажуть, що енергетика небесного світила в цей день буде максимально сильною.

У цей період циклу Місяць чинить дуже сильний вплив на природу й на організм людини. Як результат - зростає кількість аварій, підвищується ризик загострення проблем зі здоров'ям і вчинення злочинів.

Коли відбудеться повний місяць у січні 2019 і як вплине на життя людей

У січні повний місяць відбудеться 21 числа о 07:17 за київським часом. Він розпочнеться о 05:34, максимальна фаза затемнення відбудеться о 07:13. 21 січня Місяць буде перебувати у знаку Лева. Енергетика цього знаку ще більше посилить вплив світила на людей: у цей день варто уникати авантюр й стримувати себе від необдуманих вчинків, обдумувати кожне рішення.

Відео дня

Крім того, 21 січня закриється січневий коридор затемнень, а це означає, що в цей день потрібно чітко визначити свої цілі та плани на весь рік. Астрологи стверджують, що повний місяць і затемнення Місяця принесуть зміни у стосунках.

Під "удар" повні можуть потрапити люди, які страждають від токсичних стосунків – наприклад, на роботі, яку ви не любите, або з людиною, яка вас не влаштовує. 


Що не можна робити в повню

Існує низка заборон, коли Місяць досягає свого піку і стає повним.

Так, не можна давати і брати в борг; сваритися; планувати далекі подорожі; стригти волосся; підписувати важливі документи. Крім того, наші предки вважали, що жінкам не можна спати в зоні місячного світла: так нібито можна втратити красу.

Не рекомендується в повний місяць планувати і проводити операції, бо можуть відкритися кровотечі, а рани будуть довго гоїтися.

Також при повному Місяці можуть загострюватися хронічні хвороби, емоційний і психічний стан у цей час залишає бажати кращого. 

Не можна на повний Місяць просити підвищення в посаді або зарплати: після цього начальство може сильно обізлитися на вас і навіть звільнити.

Щоб уникнути негативного впливу Місяця, найкраще залишитися вдома і відпочити.

Можна прогулятися в парку, зайнятися спортом, почитати книгу. Сходіть в кіно, займіться аналізом своїх дій і вчинків.



Вплив повного місяця на знаки Зодіаку

Повний Місяць у знаку Лева, як вважається, обіцяє позитивні зміни тим, хто хоче круто змінити своє життя, наприклад, переїхати в новий будинок, країну, змінити місце роботи.

Це пояснюється тим, що сам Лев – дуже сміливий знак, тож не бійтеся. Крім того, всім знакам Зодіаку потрібно бути обережними, адже повний місяць для всіх без винятку ознаменується різким сплеском емоцій, а це може позначитися на стосунках з близькими людьми та в колективі.

Астрологи радять у день повного місяця 21 січня утихомирити свій запал. А якщо енергія переповнює вас, направте її в правильне русло – складіть плани на рік, якщо ще цього не зробили, займіться собою, почитайте, подивіться фільм.



Як загадати бажання в повний місяць, щоб воно обов'язково справдилося

Вважається, що повня – один з магічних днів, коли можна загадувати бажання і будувати плани на майбутнє. Ми Вам розповімо, як зробити так, щоб вони здійснилися. Для початку потрібно візуалізувати свої мрії – простіше кажучи, записати в блокнот.

Можна скласти цілу карту мрій, використовуючи фото та вирізки. Робити це потрібно у вечірні години, перед сном. Потім записане або намальоване потрібно залишити на підвіконні на всю ніч, щоб воно зарядилось світлом Місяця.

І все – чекайте! Загадане обов'язково збудеться. А для того, щоб залучити гроші, покладіть в кімнаті, де ви спите, на підвіконня гаманець з грошима. Так він зарядиться світлом повного Місяця. Вранці забирайте і користуйтеся як зазвичай.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:36 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up