Пожежа в Іванківцях: що кажуть в прес-службі МНС?

Пожежа в Іванківцях:  що кажуть в прес-службі МНС?

У неділю, 28 березня, козятинчанин Руслан Кухар на своїй сторінці у ФБ опублікував фото та відео фіксацію пожежі в Іванківцях. Горіли підпалені пагорби сухої трави. Чому довго їхали рятувальники і чим все закінчилось?

Нагадаємо, Руслан Кухар писав:

 — Ми більше двох годин боремося з вогнем, щоб він не перекинувся на село. Чому я у свій вихідний (я хотів зайнятися підводним полюванням, попірнати) маю гасити пожежу? Чом Василь так само має у свій вільний час гасити цю траву? Чому цим не займаються відповідні служби? У них то машина зайнята, то на переїзді.

Чоловіки самотужки кілька годин як могли гасили вогнище, яке розгоралось і наближалось до посадки. А там і село!

Відео дня

Ось що люди писали у коментарях:

Газета «RIA-Козятин» взяла коментар у прес-службі козятинської рятувальної частини. Ось як нам пояснили ситуацію з пожежею:

— МНСники були два рази. Пожежу загасили. Помагало місцеве населення. Дощ, звичайно, поміг. Але ви розумієте пожежа була не тільки в Іванківцях.

Де ще рятувальники гасили пожежу того дня — нам так і не повідомили.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up