Позитивний урок співпраці з пресою

Позитивний урок співпраці з пресою

На гарячу лінію газети "RIA-Козятин" в 9 год. 59 хв- 6 березня 2018 року надійшла скарга про те, що на швейній фабриці по вул. Матроса у виробничих приміщеннях холодно

Побувавши на місці, ми встановили, що вночі близько 4 години вийшли з ладу насоси. Вони були відремонтовані вже о 10 годині, а станом на 15 годину тепломережа працювала на всю потугу. Температура води в мережі становила 67 градусів.

— Сталась технічно не передбачувана зупинка опалення, — пояснив керівник фабрики Юрий Мілінчук. — Заклинили насоси, що перекачують гарячу воду по системі.Техперсонал полагодив систему і вона вже працює в штатному режимі. Взагалі ми дуже дбаємо за тепловий режим там, де працює персонал. Саме цим гарантується якість роботи та продуктивність праці. Я зібрав колектив і пояснив причини збою опалення. Вибачився за тимчасовий дискомфорт. Передбачаю, можливо хтось не уважно прослухав або був відсутній на зборах персоналу, ось і позвонили на гарячу лініію RIA.

Увага!  Журналісту дали можливість візуально оглянути котельню, яка є досить  продвинута по технології. Автономна. Приємно мати справу з такими керівникми, які дбають про престиж підприємства і здорову атмосферу в колективі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up