Представили нового голову Вінницької ОДА. Ним став Владислав Скальський

Представили нового голову Вінницької ОДА. Ним став Владислав Скальський

Сьогодні, 19 вересня, у Вінниці представили нового голову Вінницької обласної державної адміністрації. Ним став заступник міського голови Вінниці Владислав Скальський.

Нагадаємо, що до цього головою Вінницької ОДА був Валерій Коровій.

Автобіографія нового очільника області

Владислав Скальський народився 18 січня 1976 в м. Вінниця.

Відео дня

Навчався, спочатку у ЗОШ №6, потім у ЗОШ №35 м. Вінниця. Після закінчення 11 класів (1993 року) вступив до Вінницького державного технічного університету на факультет будівництва. Здобув у 1998 році фах спеціаліста з теплогазопостачання, вентиляції та охорони повітряного басейну.
У 1997 році почав працювати на посаді менеджера ТОВ «ТК ВінницяЮгторг», яке займалося гуртовим продажом алкогольних напоїв.
В 1999 році перейшов працювати заступником директора з будівництва в ТОВ «Європа» м. Вінниця.
В 2006 році прийнятий на посаду менеджера-стажиста в ТОВ «МЕТРО КЕШ енд КЕРРІ Україна» в м. Київ. Після черги підвищень, у квітні 2007 року став директором торгівельного центру в м. Вінниця.
У липні 2010 року переїхав працювати у Республіку Казахстан, де відповідав за розвиток мережі торгівельних центрів ТОВ «МЕТРО КЕШ анд КЕРРІ Казахстан».
В квітні-травні 2012 року переїхав до Російської Федерації, де почав працювати директором дивізіонів «Південь» та «Сибір» в федеральній мережі гіпермаркетів компанії «Лента».
В квітні 2014 року вирішив повернутись в Україну, де з липня 2014 року – генеральний директор ТОВ «ГПС нерухомість Київ». В січні 2015 року звільнився за власним бажанням.
З квітня по липень 2015 року виконував обов’язки генерального директора ДП «Центр державного земельного кадастру» при Держгеокадастрі України.
З лютого по червень 2016 року – директор КП «Інститут розвитку міст» Вінницької міської Ради.
З 24 червня 2016 року призначений на посаду заступника міського голови Вінницької міської ради.
Одружений, має доньку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up