Представники «ДОМу» ходили до очільниці освіти у Козятинській громаді. Про що домовилися?

Представники «ДОМу» ходили до очільниці освіти у Козятинській громаді. Про що домовилися?
  • Продовження теми. Представники козятинського районного громадського товариство батьків інвалідів ДОМ прийшли на прийом до начальниці Управління освіти та спорту Козятинської міськради Інни Мадей.
  • Про що домовилися — читайте у матеріалі

Козятинчанка Tatiana Yakovleva у групу «Козятинське районне громадське товариство батьків інвалідів ДОМ» написала продовження неприємної історії, яка днями склалася з їхнім товариством. Представники прийшли на прийом до начальниці Управління освіти та спорту Козятинської міськради Інни Мадей для розгляду та вирішення питання оренди приміщення, в якому на даний час перебуває організація.

— Дійшли до домовленностей, за якими товариство ДОМ має змогу поки залишатись у будівлі Козятиського центру дитячо-юнацької творчості. У разі необхідності звільнення приміщення Інна Мадей пообіцяла підшукати відповідну заміну, в якій умови були б не гірші за існуючі та відповідали потребам людей з інвалідністю. Розмова була конструктивною, сторони дійшли згоди. Сподіваємося на підтримку та співпрацю, — йдеться у повідомленні

Відео дня
  • До слова, близько 10 години 3-го серпня на гарячу лінію газети «RIA Козятин» надійшло повідомлення, що біля міської ради протестують батьки організації дітей інвалідів «Дім».

Читайте також:

Не бомбосховища, а підвали і госприміщення. Де ховатимуться наші діти і вчителі?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up