Козятинські вокалісти завоювали Європу (оновлено)

Козятинські вокалісти завоювали Європу (оновлено)

З відзнаками повернулися з недільного туру вихованці Світлани Воронової — група вокалістів

Наші творчі діти порадували черговою перемогою у Міжнародному конкурсі вокалістів, що відбувся у Празі. Саме у Польщі закінчилося турне по Європі школярів нашого краю. До цього вони побували у Чехії, Австрії, Угорщині, Германії.

Це група “Рестарт”. Її склад: Євгенія Лукасевич, Олексій Пугач, Дар’я Гладишко і Даніїл Щитінін.

Цих дітей уміло об’єднала музика і вчителька. На фестивалі вони співали українські та авторські пісні. Ними любувалися угорці, поляки, німці, австрійці, чехи. Аплодували, просили співати ще і ще.

Відео дня

Як розповіли зіркові туристи, їх вразило все навкруги: чистота красивих вулиць, надзвичайно красива архітектура будівель, ставлення людей і щирість. Там вони зустрілись з Амадором Лопесом. Там їх запросили на студію у Вінниці – записати свої чудові пісні. Були нові знайомства, увага. І завжди поряд вчителька – Світлана Петрівна Воронова, друг, порадник і наставник. Цій людині — велике визнання і людська вдячність за постійну турботу і відданість улюбленій справі.

Солістка ансамблю “Рестарт” Євгенія Лукасевич та Пугач Олексій виграли призові місця. Їхні виступи стали прикрасою конкурсу. Разом з ними Дар’я Гладишко і Даніїл Щитінін прославляли рідну Україну.

 

Колектив з Амадором Лопесом (ісп. Amador Jose Lopez Rodriguez; народився 3.02.1983 у Венесуелі — україно-венесуельський фехтувальник, хореограф та співак, випускник Національного університету фізичного виховання і спорту України. Виконує пісні у стилях поп, техно, реп, регі).

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віра

    Молодці!!!! Так тримати!!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up