Приєднуйся до студентів ІТ-академії

Приєднуйся до студентів ІТ-академії

Якщо ти любиш математику, добре знаєш шкільний курс, то у тебе є шанс змінити своє життя. Як? Вступити у престижний навчальний заклад, який зробить із тебе крутого ІТ-шника вже за рік!

Це все не вигадки і не міфи. Факт: восени відбувся перший екзамен, після якого 6 щасливчиків змогли потрапити на безкоштовне навчання до Вінницької ІТ-Академії! І тепер вони інтенсивно навчаються: здали перший курсовий проект з програмування, знайомляться з різними мовами та технологіями, щоб незабаром обрати спеціалізацію і уже взимку отримати диплом та гарантовано роботу своєї мрії.

Вінницька ІТ-Академія за 8 років досвіду має безліч працевлаштованих випускників і вчергове дає круту можливість талановитій молоді!

Не завжди гроші вирішують все. В Україні існує упереджена думка про якісну освіту. Якщо ти не син заможного чиновника або підприємця, ти не можеш отримати престижну освіту... ІТ-Академія - це елітний навчальний заклад, який проводить відбір найталановитіших абітурієнтів та дає їм безкоштовну якісну освіту із гарантованим працевлаштуванням.

Відео дня

Звісно ж, результатом навчання в ІТ-Академії є  сотні і сотні випускників, які працюють в ІТ-сфері на позиціях розробників, QA-їв, веб-дизайнерів, проектних менеджерів.

Курс спеціалізації Програмування складається із чотирьох етапів: базисний, перехідний, становлення та стажування.

На базисному етапі  формується стійкий фундамент для підготовки програмістів та формуються основні принципи програмування. На цьому етапі вивчаються такі предмети: алгоритмічна мова С (щоб сформувати алгоритмічне мислення майбутнього програміста); основи вищої математики; дискретна математика і комбінаторика; структури даних; розробка і аналіз алгоритмів. А також протягом усього курсу студенти вивчають Англійську мову для ІТ. Цей етап триває близько 3-ох місяців. Після нього студенти пишуть перший курсовий проект.

Перехідний етап триває теж орієнтовно 3 місяці - тут формується база для переходу до сучасних технологій програмування. Вивчаються проектування баз даних, верстка (HTML, CSS), мови програмування: C#, Java, JavaScript, nodeJS, PHP, Mobile Development для iOS чи Android, Ruby, Elixir та інші.

На етапі становлення студенти вже розподіляються за спеціалізаціями і вивчають вже визначений для конкретної спеціалізації стек технологій, актуальний на той момент навчання (фреймворки, бібліотеки, веб-сервери тощо). Також йде написання вже командного курсового проекту. Удосконалюються розмовні навички англійської мови, разом із викладачами-HR-ами розглядаються проходження технічних співбесід, складаються резюме англійською мовою.

Етап стажування передбачає роботу на реальних проектах в ІТ-Академії. У цей період студенти-програмісти тісно співпрацюють із студентами тестувальниками та веб-дизайнерами, для того, аби повністю поринути у робочу атмосферу індустріального підходу. На цьому етапі і відбувається проходження співбесід у компанії і працевлаштування випускників.

Оригінальна методологія підготовки спеціалістів передбачає щомісячне визначення цілей і перевірку (контроль) рівня їх виконання, робить студентів спроможними адаптуватися до швидких змін та  протистояти їм. ІТ-Академія не навчає шаблонно, вона адаптується до сучасних умов та під час навчання формує у студентів незалежне мислення - саме з цього розпочинається креативність і винахідництво нових рішень. Випускники ІТ-Академії цілеспрямовано прагнуть удосконалення і себе, і своєї роботи, тому вони є затребуваними на ринку ІТ.

Якщо ти бажаєш стати крутим “айтішником”  - не пропусти свій шанс. Здай екзамен з математики на відмінно та навчайся у Вінницькій ІТ-Академії БЕЗКОШТОВНО!

Програмуй своє майбутнє разом з ІТ-Академією!

Реєструйся https://ita.in.ua

Телефонуй 067-431-19-21

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії!

Аналогічні публікації:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування проекту «Пліч-о-пліч» photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up