Приєднуйтесь до флешмобу. Фотографуйтесь в українських хустках

Приєднуйтесь до флешмобу. Фотографуйтесь в українських хустках

У суботу, 7 грудня 2019 року, відзначатимуть Всесвітній день Української Хустки. Приєднуйтеся  до флешмобу «Зроби фото з хусткою».

Вінничани ініціюють відзначення Всесвітнього дня Української Хустки. Про це повідомляє пресслужба Вінницької ОДА.

З ініціативою щодо впровадження та щорічного відзначення Всесвітнього дня Української Хустки виступили депутатки різних рівнів Вінниччини, а також народні обраниці, артистки театру і кіно, викладачки ВНЗ, представниці Клубу Успішних Жінок України.

Захід покликаний об’єднати жінок різного віку, національностей та соціального статусу у флешмобі «Зроби фото з хусткою», фінал якого заплановано на 7 грудня, коли учасниці презентуватимуть свої світлини.

Відео дня

— Запровадження Всесвітнього Дня Української Хустки на державному рівні викликано тим, що споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Тож започаткування свята Української Хустки сприятиме збереженню та відродженню українських традицій, — повідомляють у відомстві.

Урочистості та масштабний флешмоб, який має усі шанси потрапити до книги рекордів України, як захід, який зібрав найбільшу кількість жінок вбраних в українську хустку, проходитимуть з 12:00 до 15:00 у вінницькому Молодіжному центрі «Квадрат» (вул. Театральна, 15).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (178)
  • Інна Алєксєєва

    Полтавська обл.
  • Даша

  • Alex

    Можна розпочати флешмоб з вiдром на головI.. I я розумiю, що бажаючих буде в досталь...
  • Alex

    Люди  заспокойтесь..!

    Ігор reply Alex

    Ні... Я тепер  все зрозумів , вони безнадійно хворі. Даєш влешмоб  в кого гарніше волосся під пахвами!!! Ні,  не так - в кого більше сірки у вухах!!!

    Ігор reply Alex

    Ні... Я тепер  все зрозумів , вони безнадійно хворі. Даєш влешмоб  в кого гарніше волосся під пахвами!!! Ні,  не так - в кого більше сірки у вухах!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up