Приємні гості редакції — інтелектуали з 3-А школи-ліцею

Приємні гості редакції — інтелектуали з 3-А школи-ліцею

Діти побажали газеті “RIA-Козятин” процвітання

У четвер, 26 жовтня, в редакцію газети “RIA-Козятин” прийшли третьокласники з ліцей-школи. На таку кількість відвідувачів кабінет головного редактора газети не розрахований. Та дітей розмістили і навіть непогано. Не зважаючи на свій молодий вік, це творчі діти, які хочуть багато знати. І в цьому переконались журналісти видання під час зустрічі з ними.

У дітей було стільки запитань, що головний редактор щотижневика Тетяна Лозінська відповідала майже годину. У ході зустрічі у ліцеїстів раз-по-раз виникали нові питання. А потім гості давати свої пропозиції відносно газетного матеріалу.

Відео дня

 

Хлопчиків більше цікавила спортивна сторінка. Вони називали такі види спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, футбол (американський). Дівчатка хотіли, щоб в газеті були статті про кулінарію, рослинний світ, тварин з червоної книги, художньої гімнастики та моду. А ще юні інтелектуали хочуть, щоб писали про надзвичайні новини та чим живе місто. Щоб писали про хороших людей, про хороші новини.

Самі школярі до редакції прийшли не з пустими руками. Відчувалося, що до зустрічі з представниками преси готувалися. Вони подарували редакції свої вірші, намальовані власними руками картини та стінгазети. Вручили композицію “дитячі руки” з побажаннями газеті: гарних відгуків, процвітання, залишатися затребуваною, розквіту, популярності серед читачів, довголіття, творчих успіхів і наснаги, вдячних читачів “ви найкращі”. Кожен школяр за витвір мистецтва чи за слушну пропозицію отримав від редакції подарунок — солодощі.

 

Зробивши фото на пам’ять, гості редакції дружнім впевненим хором затягнули “дя-ку-ємо”. Подякували й ми третьокласникам. Діти пішли, а головний редактор стала проглядати дитячі пропозиції, готуючись до наступного виходу газети. Проглянувши всі, вона сказала: “Ми друкуємо газету, в якій думка дорослих збігається з дитячими пропозиціями!”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up