Припиніть тероризувати Гурівецьку громаду

Припиніть тероризувати Гурівецьку громаду

(лист- відповідь на статтю, надруковану у газеті №35 від 30.08.2018 р.)

Гурівецька громада звертається до всіх засобів масової інформації з проханням “Припиніть друкувати брехню про приватне підприємство “Груівецьке” та гурівецьку громаду. Ми самодостатні люди і самі здатні дати собі раду. Не будьте маріонетками в руках шахраїв”

Ми, гурівецька громада с. Гурівці все життя пропрацювали на рідній землі і нікому не дозволимо торгувати нашою землею, нав’язувати нам своїх інвесторів. Проживаємо у своєму селі від народження і все, що відбувається в селі, бачимо на свої очі, як працює колектив ПП “Гурівецьке”, як обробляє землю, як будують свої стосунки з пайовиками, яку участь беруть у житті громади. Від добра - добра не шукають. Усі люди обурені безпринципними діями арбітражного керуючого, які направлені на те, щоб загнати в глухий кут людей, бо, напевне, безсоромно хоче поживитися чужим.

Ми всі були свідками стихійного лиха, яке сталося в нашому селі в червні 2013 р. і нам не потрібно нічого пояснювати, бо прожили ми на цьому світі набагато більше, ніж ті юнаки, що приїздили до нас в село розповідати, що наша Олена Борисівна не така, яка їм треба. Для нас вона така і знаємо ми її більше тринадцяти років, за які нічого поганого про неї сказати не можемо, окрім того, шо щира і добра людина. А те, що не має таких статків, як в інших, то це свідчить лише про одне - вона чесно заробляє і не краде. Ми всі пропрацювали на землі, але ніхто не має у вісімдесят років таких авто, на яких приїздили оті молодики разом з арбітражним керуючим. Бідний не той, у кого мало, а той, кому мало.

Відео дня

У народі кажуть, що краще, щоб погано говорили про тебе, ніж ти про когось. Але терпіти таке зухвальство громада не буде, є межа, за яку ніхто не може перейти - це сумління. А якщо є такі люди, які його втратили, то гурівецька громада може лише помолитися за заблудших. Ми ніколи не дозволимо привозити до нас в село якусь охорону, яка буде розповідати нам, як жити. Це нас, громаду села, записали у озброєних молодиків спортивної статури. Ганьба!

Не дозволимо нікому розвішувати в нас у селі свої оголошення, як це робила команда арбітражного керуючого і зазіхати на нашу землю, паплюжити Олену Борисівну і нашу громаду.

Намагалися знайти незадоволених в гурівецькій громаді, ходили попід хати, але без результату. Тоді знайшли одного срібнолюбця з смт Глухівці, привезли його на своєму авто до клубу, понабирали гучномовців і вирішили нас життя навчити. Громада гідно відреагувала на непроханих “гостей”. Тоді вони почали інформаційну війну через пресу. Ми хоч люди і сільські, але ті брудні технології знаємо, коли пишуть у статті 10% правди, а решту брехні, видають себе борцями за справедливість. Якщо будуть і надалі продовжувати свої брудні ігри, підбурювати і нервувати людей - будемо змушені приймати більш радикальні міри. Всім припали до душі наші Гурівці: то землі хочуть, то труби треба їм викопати на земельних паях. А якщо керівництво ПП “Гурівецьке” не дозволяє це робити, то діють вони за своїми “бандитськими” законами. Створюють незговірливі керівниці такі проблеми, щоб передумала. Але ми впевнені в цій людині, бо завжди стояла за громаду і в меркантильності ніколи помічена не була. Тому не тратьте сил на брехню, а займіться корисними справами. Привласнити чуже - вчинок не гідний людини, тому працюйте, докладайте зусиль і отримаєте бажаного. Ми весь вік працювали, пережили голодні роки, війну, розруху, дочекалися, начебто спокою, а тут на тобі - з’явилися “доброзичливці”, які нами хочуть маніпулювати.

Гурівецька громада - люди віруючі, тому маємо надію, що Бог дасть розум нашим кривдникам і подарує їм прощення та любов. Господь шанує людину і її вільний вибір. Ми свій вибір зробили.

Підписи: всього 43 особи

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Влад Лісовий

    Дивно що приватна власність стала цінністю громади.Це навіть не ТОВ.Свк.це приватне підприємство.
  • Не анонім

    Навіщо писати такі листи, як це неправда. Там тільки що коштує отримати пай,коли лякаючи людей що нехватить їм зерна зганяють в один день і там пекло робиться. + занижені % по пайові. Торік цукор не давали і зерно грязне було, цього року новий власник дає кожному пайовику по 3 мішки . А про тюки з соломою я взагалі мовчу: згнила ціла купа тюків біля ферми але нікому не була роздана. Ваша Олена Борисівна крала і крала з своїми посіпаками, а тепер лавочка прикрилась,от пишуть такі листи. В селі люди знають яка вона хазяйка.Де ділось тваринництво, яке ще при її владі було? Так що висновки робіть самі !!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up