Пристрасті по зниклому телебаченню

Пристрасті по зниклому телебаченню
  • Кодування основних розважальних телеканалів з супутника, наприкінці січня, викликало шквал обурення та невдоволення основної маси населення України.

Забезпечена частина населення розміючи де знаходиться безкоштовний сир, і скільки коштує розважальний контент, звернулось до офіційних гравців розповсюдження телесигналу, придбала нове обладнання та продовжила споживання мильних опер та розважальних шоу, на яку вміло підсадили їх телевізійники. Інша частина, яка ледь зводить кінці з кінцями, залишилась при своїх бубнових інтересах, розуміючи, що неможливо осягнути ні головою, ні гаманцем пропонованний телевізійниками контент, залишилась на перегляді тих відкритих каналів, які не кодують свій сигнал.  Ще одна частина громади направила свій гнів на бізнес медіа групи не тільки в соцмережах та своїх сторінках, а й в адміністрацію Президента Зеленського. Той не забарився та скликав керівників провідних медіа груп. Володмир Зеленський наголосив, що питання доступу до українських каналів стосується не лише їх бінесу, а й стратегічного захисту інформаційної безпеки держави, особливо в тимчасово окупованих теріторіях та Криму.

“Ми приїхали туди, побачили, що і російське радіомовлення, і телебачення є не лише на тимчасово окупованих територіях. Воно має дуже потужний сигнал і на контрольованих територіях. Крім того, тоді вони «глушили» наш сигнал військовою апаратурою. А зараз, мені здається, навіть не потрібно використовувати технічні засоби та гроші, щоб глушити, – ви самі відключилися”, – заявив Глава держави.

Відео дня

Розуміючи, що мораторій на кодування супутникових каналів не вирішить усіх проблем, домовились з провайдером цифрового телевізійного сигналу “Зеонбуд” змінити модуляцію сигналу яке розширить зони мовлення сигналу на теріторії України та полегшить доступ населення до телевізійного сигналу. 

Ця ж компанія має встановити додатково 47 передавачів у населених пунктах України та модернізувати існуючі антенно-фідерні системи у прикордонних областях. Також Президент дійшов згоди з керівництвом медіа груп забезпечити до 16 березня запуск на супутнику відкритих міжнародних версій своїх національних каналів, зробивши їх доступними для української громади.

Слід зазначити, що двоє з чотирьох гравців мають відкриті та умовно відкритті версії свої каналів на супутнику, “Україна 24” та “1+1 International”.  Не потрібно тішити надіями на те що було раніше, достатньо реалістично сприймати події що відбуваються у житті. На дворі весна, суттево збільшиться клопотів по господарству і зомбоящик не буде часу дивитись. Життя продовжується.

Читайте по темі:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up