Привезли першу частину медичних засобів — респіраторів, захисних костюмів та експрес-тестів

Привезли першу частину медичних засобів — респіраторів, захисних костюмів та експрес-тестів
  • Вінницька область отримала першу частину медичних засобів для лікарів.
  • Серед них спеціальні захисні костюми, респіратори, тестові системи та експрес-тести.
     

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук Владислав Скальський. — Медичні працівники усіх інфекційних лікарень повинні бути захищені, незалежно від того, чи це обласний центр, чи район, — пише Скальський. — Наступну партію Україна очікує через декілька днів.

Також у повідомленні зазначають, що станом на ранок 25 березня область забезпечена наступним: 

  • Тест-системи полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР-тести) - для лабораторних досліджень. Вони дають достовірний результат і виявляють хворобу на 4 день. Якщо експрес-тест покаже позитивний результат, його перевірятимуть в лабораторії за допомогою тесту на ПЛР. Лише після цього можна говорити про підтверджений випадок захворювання.
  • Експрес-тести для виявлення вірусу, які виявляють хворобу на стадії від 10 днів інфікування. Їх область розподіляє по районних лікарнях.
  • Захисні біохімічні комбінезони для бригад екстреної медичної допомоги.
  • Респіратори KN95.

Нагадаємо:

Відео дня

У Козятині шукають людей, щоб шити медичні маски
На Вінниччину закупили 86 сучасних карет «швидких»

Як люди добираються до роботи під час карантину?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up