Приїхав в Калинівку та загубився: хлопчика з Махнівки знайшли та передали батькам

Приїхав в Калинівку та загубився: хлопчика з Махнівки знайшли та передали батькам

На Водохреще, 8-річний житель Махнівської територіальної громади Хмільницького району, з мамою приїхав у Калинівку та загубився у чужому місті. Днями  працівники ювенальної превенції знайшли хлопчика та передали рідним.

За інформацією пресслужби поліції Вінницької області, дитину, яка у мороз йшла сама по вулиці та плакала, помітила місцева мешканка. Жінка почала говорити з хлопчиком, аби його заспокоїти та з’ясувати, де батьки. Він назвав своє ім’я та сказав, що шукає маму. Жінка одразу зателефонувала на спецлінію 102 та передала дитину екіпажу поліції, що прибув на її виклик.

— Хлопчика поліцейські завезли у відділення поліції, обігріли, напоїли гарячим чаєм та взялися за пошуки його рідних, — йдеться в повідомленні

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Володимир Федоришин, під час спілкування з дитиною поліцейські дізнались, що родина хлопчика мешкає в одному з сіл Хмільницького району, і цього дня він приїхав у Калинівку з мамою та загубився. Також дитина розповіла, що десь у Калинівці мешкають їх родичі. За кілька хвилин поліцейські встановили місце їх проживання та передали їм дитину.

Відео дня

— Шановні батьки, якщо ваша дитина зникла, або вчасно не повернулася додому, негайно телефонуйте до поліції. Це дасть змогу поліцейським в найкоротший час встановити її місцезнаходження та повернути додому, — закликають поліцейські.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up