Про ГРВІ в області: Козятинський район — в лідерах по кількості хворих

Про ГРВІ в області: Козятинський район — в лідерах по кількості хворих
  • Наразі на Вінниччині спостерігається низький рівень інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ. Однак, хворіти люди не перестають.
     

Як зазначають медики, на 47-му тижні 2020 року у Вінницькій області спостерігається низький рівень інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ, захворюваність склала 463,9 випадків на 100 тисяч населення та є на 18,0 % нижчим базового рівня

— Впродовж тижня за медичною допомогою з приводу ГРВІ звернулось 7137 осіб, серед захворілих 1900 (26,6 %) дітей. Було госпіталізовано 73 особи в т. ч. 47 дітей. Летальних випадків не зареєстровано, — зазначають в обласному лабораторному центрі.

Найбільше захворілих у Ладижині та трьох районах області: Барському, Козятинському та Тульчинському.

Відео дня

Додамо, що грип це гостра вірусна інфекційна хвороба з періодичним епідемічним чи навіть пандемічним поширенням. Грип має симптоми, схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ), але грип за своїми наслідками є набагато небезпечним аніж інші ГРВІ.  Наразі грип можна спутати з COVID-19. Головне не ставити самостійно собі діагнозів, а вчасно звертатися до лікаря.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Мирослава Тимчишин

    А який толк звертатися до лікаря, дистанційне лікування призводить в могилу. Зараз лікують дистанційно, по телефону.
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    то КОРОНО чи ГРВі... ???? ХА ХА АХ  чи ГРВі видають за КОРОНО... Що коїться.... А.а.ааааа!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up