Про погоду: де заливатиме дощами і гримітимуть грім та грози у середу?

Про погоду: де заливатиме дощами і гримітимуть грім та грози у середу?
  • 5 травня 2019 року, в Україні прогнозують дощі з грозами
  • За прогнозами синоптиків, Козятин дощі не оминуть, хоча і буде тепло— +15..+24 °C, зливовий дощ, слабкий вітер.

— На Сході та на Півдні стовпчики термометрів можуть досягти +24+28 градусів. На решті території України також очікується температурний ще той комфорт - протягом дня +20+25 градусів. На Заході - трохи свіжіше, але також тепло, +17+23 градуси, — зазначає синоптик Наталія Діденко.

У середу дощі з грозами найбільш ймовірні в західних областях, а також на півночі України. Проте на Сході, у Центрі та на Півдні світитиме сонце і буде сухо. Хіба локальні дощі можуть зачепити Вінниччину та Одещину.

Як повідомляє Діденко, дощі очікуються від невеликих до короткочасних злив, тому парасолі будуть найактуальнішим предметом найближчими днями

Відео дня

Про погоду в Козятині

У Козятині сонце в цей день буде рідко показуватися з-за хмар. Нічний невеликий дощ вранці може посилитися. В середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора дощ відновиться. Народний прогноз погоди:
15 травня відзначається день пам'яті князів Бориса і Гліба, сіячів. У цей день починають співати солов'ї, тому його називають "Соловйовим". Якщо соловей співав заливисто, значить "весна пішла на спад, а літо — на прибуток. Якщо соловей заспівав на голі дерева, бути неврожаю плодів у садах.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up