Про погоду у Козятині сьогодні, 18 лютого: тепло, як весною

Про погоду у Козятині сьогодні, 18 лютого: тепло, як весною

Сьогодні очікується +2..+7 °C, переважно без опадів, туман, слабкий вітер. Післязавтра: +5..+3 °C, без опадів, слабкий вітер

Ранок та день у Козятині будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів.

Народний прогноз погоди

18 лютого відзначається день пам’яті святої Агафії. Її також називали “поминальницею”, тому що цього дня було прийнято згадувати пращурів. Ще цю святу величали Корівницею, оскільки вона “корів оберігає від хвороб”. Наші пращури помітили, якщо цього дня мороз, то весна буде привітною, а літо — сухим і спекотним.

Прогноз погоди від Наталки Діденко

Відео дня

Новий лютневий тиждень можна називати березнем, бо й мінливість погоди, і температура повітря, і свіжі вітри, і навіть мішані опади ближче до вихідних - все це скоріше рання весна, аніж зимові прояви. Про це повідомляє Наталка Діденко у себе на ФБ.

«18-го лютого в Україні очікується денна температура повітря +5+13 градусів, — розповідає синоптик. — Дощі найбільш ймовірні в західній частині, може трохи поділяться вологою з Вінницькою, Чернігівською та Житомирською областями». Невелике похолодання в Україну прийде, за прогнозами Діденко, в другій половині тижня, а опадів побільшає ближче до вихідних.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up