Про погоду: в Україну насувається циклон дощів та мокрого снігу

Про погоду: в Україну насувається циклон дощів та мокрого снігу

Циклон затягненться на тиждень. Синоптики попереджують про дощі та мокрий сніг.
 

27 січня, в понеділок, на більшій території України погода різко зіпсується. За повідомленнями Гідрометцентру, в Кіровоградській області, а також на півдні країни очікуються сильні дощі. У денні години стовпчик термометра підніматиметься до позначки 4-7° зі знаком плюс. Мокрий сніг з дощем синоптики прогнозують на Закарпатті, в інших регіонах збережеться суха погода. Повітря буде прогріватися до 2-7° тепла.

28 січня, у вівторок, потужний циклон пошириться вже практично на всю територію країни. Опади у вигляді дощу очікуються в східних і південних областях, а також місцями на заході. У денні та нічні години можливе незначне зниження температури - на пару градусів. Найтепліше буде на півдні - до 7° зі знаком плюс.

29 січня, в середу, опади очікуються вже у всіх областях, переважно у вигляді дощу, а на заході України пройде мокрий сніг. При цьому температурна картина практично не зміниться. У східних і північних регіонах очікується зниження температури на пару градусів, однак на півдні боку, навпаки, синоптики прогнозують до 9° тепла.
У четвер, 30 січня, циклон вируватиме на всій території України.

Відео дня

Яка погода буде у Козятині

Сьогодні, 27 січня, у Козятині очікується -1..+3 °C, без опадів, легкий вітер. Завтра: -1..+4 °C, без опадів, замерзаючий (переохолоджений) туман , слабкий вітер.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    сьогодні з ранку МОРОЗ... то де дОЩ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up