Про що шепочуться в ліжку і говорять на кухні

Про що шепочуться в ліжку і говорять на кухні

Анекдоти

“Антириа”

Фейки існували завжди. Фактично вони ніколи й не зникали. У різний час з'являється потреба на те, щоб вигадати якусь нісенітницю, з якої потім можна було б дружно реготати. Або використати її для залякування. Та одна річ, коли нісенітниці вигадують і з них же регочуть малоосвічені люди. А от коли це роблять очільник міста і його близьке коло, то вже справді дивно.

Рідшають ряди

Відео дня

Деградує еліта поліції. Це не слідчий з постовим, а сама верхівка, починаючи від області. Бо шила в мішку не втаїш. А загалом нічого дивно. Так один начальник місцевий божок, дуже схожий на цигана, наїхав на одного дільничного. Каже, давай гроші. Той — у внутрішню службу безпеки шукати захисту. Не знав бідний, що така служба створена лупашити таких, як він. Бо сам начальник над всіма начальниками не дав можливості справу реалізувати і розвинути за сценарієм (як це було з лікарем МСЕКа, коли  взяли на гарячому). У результаті, начальник лишається, а наївний дільничний скоріше всього поїде до своїх колег в Чехію збивати штукатурку. Його сім’я не постраждає, бо інші, які втекли з Козятинського відділку, доволі вдало вписались і своєю легальною працею значно покращили матеріальний достаток.

Китайцям не воняє

У Махнівці вже, як біля тунелю вночі, сморід. Китайці оселилися і миють кишки, не наймаючи нікого. Їм не воняє. І чиновникам не воняє, бо перед тим, як дати долари, китайці руки миють. Цікаво, що і людям воняє тільки тим, кому китайці нічого не дали і не збираються давати. Хто думає, що китайці - слаба нація, дуже помиляється. Просто так нічого не  дадуть, а своє з чужого горла видеруть. Навіть на українській землі.


 

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up