Про вбивство поліцейських в Козятині (відео ) Додам: самих чесних

Про вбивство поліцейських в Козятині (відео )

Додам: самих чесних

Їх вбивали, а вони мужньо переносили тяготи і позбавлення.  Самих чесних поліцейських громаді варто захистити, взяти під свою опіку. Максимально научно обгрунтовано збільшити їх кількість. Їй Богу, це Бого-угодна справа

Спосіб знищення з небувалою жорстокістю: їх давили колесами вантажівок вагою по 50 тон, били монтачками, застосовували зубило з кувалдою, з розгону чавили без тормозів джипами. Поліцейські тримались з неабиякою мужністю. Мовчки терпіли наруги. Участь у їх знищенні приймали перші особи району та області. Давили і проклинали. Нахаби клялись порізати їх вночі бензопилою. А поліцейські стояли, вірніше, мужньо лежали і держали оборону. За цей час біля них — жодної аварії, людських трагедій.

Що цікаво, працівники дорожньої поліції міста їх також зневажають — самих чесних лежачих поліцейських! Пролежавши рік, зараз вони потребують допомоги.

Тільки пішоходи їх поважають і віддають шану. Впевнено переходять вулицю навіть мами з дитячими колясками. Бо тільки у них немає вихідних. Немає хорошої або поганої погоди. Жарко, холодно, мороз, дощ — все мужньо переносять лежачі поліцейські Козятина.

Відео дня

Вони, не знімаючи шляпу перед мафіком, змушують його тормозити. А скільки крутих, як у поросят хвости, їх об’їжджають іншими дорогами, щоб не кланятись поліцейським… Але все рівно кланяються і без перестанку.

Відомо, що козятинський м’ясокомбінат, співпрацюючи з інститутом автомобільного транспорту та безпеки України, виготовив документацію і обгрунтування на облаштування “лежачих поліцейських” в районі підприємства. Підприємство забезпечило безпеку руху в Козятині. За це їм вдячна громада міста. Однак, на баланс, я так розумію, їх місто не взяло. Або ж місцева влада ігнорує громаду і легковажно відноситься до безпеки руху транспорту.

За ініціативою пішоходів та велосипедістів міста просимо дирекцію заводу та міського голову прокоментувати події з лежачими поліцейськими. Особливо, міського голову: дати перспективний план розвитку міста з безпечним середовищем для проживання.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up