Жоден суддя не надав згоди на відрядження до козятинського суду

Жоден суддя не надав згоди на відрядження до козятинського суду

Судді, які виявили бажання бути відрядженими до вказаного суду, повинні до 9 серпня 2021 року подати до Вищої ради правосуддя низку документів.

Нагадаємо публікацію, майже колапс: старі судді пішли, нові йти не хочуть
 

Вища рада правосуддя відповідно до рішення від 29 липня 2021 року  № 1721/0/15-21 продовжила до 9 серпня 2021 року строк надання суддями згоди на відрядження до Козятинського міськрайонного суду Вінницької області.

Про це повідомляє пресслужба Вищої ради правосуддя. (пише Суд-інфо)

Відео дня

ВРП рішенням від 13 липня 2021 року № 1542/0/15-21 оголосила про початок процедури відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, а саме до Козятинського міськрайонного суду Вінницької області, 2 суддів.

Десятиденний строк подання документів закінчився 23 липня 2021 року. Протягом зазначеного строку жоден суддя не надав згоди на відрядження до вказаного суду.

З метою врегулювання навантаження та забезпечення належних умов доступу до правосуддя у Козятинському міськрайонному суді Вінницької області, Вища рада правосуддя вирішила, що строк надання суддями згоди на відрядження до цього суду слід продовжити.

Судді, які виявили бажання бути відрядженими до вказаного суду, повинні до 9 серпня 2021 року подати до Вищої ради правосуддя такі документи:

  • згоду на відрядження до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, адресовану Вищій раді правосуддя, за формою згідно з додатком 1-2 до Порядку відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17 (із змінами);
  • довідку для розгляду питання щодо відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя за формою згідно з додатком 2 до Порядку відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 24 січня 2017 року № 54/0/15-17 (із змінами);
  • інші документи згідно із зазначеним у згоді на відрядження переліком, які можуть бути враховані під час вирішення питання про відрядження судді.

Документи для відрядження можуть бути подані суддею особисто до Вищої ради правосуддя за адресою: м. Київ, вул. Студентська, 12-А. Час для подання документів:

  • з понеділка по четвер з 08 год 00 хв до 12 год 00 хв та з 12 год 45 хв до 16 год 00 хв;
  • у п’ятницю з 08 год 00 хв до 12 год 00 хв та з 12 год 45 хв до 15 год 00 хв.

Також документи можна надсилати електронною поштою на адресу [email protected].

У такому випадку документи мають бути відскановані окремими файлами у форматі PDF із зазначенням назви кожного з них. До них має бути додане відскановане у форматі PDF підтвердження про направлення оригіналів документів до Вищої ради правосуддя засобами поштового зв’язку (опис вкладення разом із розрахунковим документом).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Альоша Капніст

    В кожному сели тепер будуть пускаты виночкы по води а гадалки та шлюхы керуваты процесамы разом з РИА нащо суды фильмыкы покажут а ботаны будуть рахуваты килькисть культурно оболваненых
  • Альоша Капніст

    То як громадяны району мають захищаты свои конституцийни права в судах??? Позор сучаснои влады!!!

keyboard_arrow_up