Прогулянка Козятинщиною: голубиний рай, загадкові люки та нові ліхтарі

Прогулянка Козятинщиною: голубиний рай, загадкові люки та нові ліхтарі
  • Козятин у фото. Щотижня ми об’їжджаємо наше місто в пошуках цікавих фото. Цього разу ми не могли не звернути уваги на те, як вели виборчу кампанію кандидати. Подивилися, що роблять на Білоцерківському мосту та помітили прорив водної магістралі

Почалася наша прогулянка з огляду агітації, яка перед виборами заполонила місто.  Чого тільки не заклеїли агітатори від кандидатів на посади під час виборчої кампанії.  Рекламні щити, стовпи звичайні і високовольтних ліній, паркани в центрі міста та ворота приватного сектору. Усе заліплене агітаційними матеріалами. Треба було побачити, і напевне ви теж це спостерігали, як портрети кандидатів, відклеївшись від стовпа, направлялися за вітром. Політичну агітацію закладали в паркани, незважаючи на примхи погоди. У багатьох козятинчан було до пяти агіток від різних партій і окремих кандидатів. Мета агітації — це змагання програм для виборців, які ще не визначилися з кандидатом. Реклами ж було так багато, що заробітчани одних кандидатів заклеювали агітки своїх конкурентів. 

Після агітації у виборчих перегонах настав день тиші. В цей день політичні партії та кандидати повинні були звідусіль зняти агітаційни листівки. Деякі політсили знімали свою виборчу продукцію самі. А оскільки клею не пожаліли, то й покинули. Її з рекламних щитів здирали і шкребли з 8-ої ранку до 10.30 ножами двірники «Чистого міста».

Відео дня

Біля сміттєвого бака ринку «Хлібодар» люди, які не знають ціни хліба, викинули майже повний ящик солодкого печива. 

Продовжуючи тему сміттєвих баків, не можемо зрозуміти, навіщо біля знаку «Я люблю Козятин» треба ставити контейнери зі сміттям? Невже в цьому є така необхідність?

З вулиці Мічуріна забрали контейнери у двір будинків вулиці Грушевського, а люди зносять сміття на місце, де вони раніше стояли.

Ще в центрі вчергове прорвало водяну магістраль. Вода розлилася від вулиці Грушевського до вулиці Незалежності і її перекрили. Коли воду подали, що таке прорив магістралі, відчули мешканці мікрорайону ПРБ. Телефонували і просили приїхати та подивитися, яка бруднюща рідина в їхніх кранах тече. 

На вулиці Володимира Великого працівники комунального підприємства «Добробут» розкрили для ремонту теплотрасу. Поки комунальники вирішують, із чого починати, три з вигляду домашні коти вже проінспектували теплотрасу в підземеллі.

Побували біля школи № 5. На ПРБ з люками підземних комунікацій щось неладне твориться. ЖКГ не встигає кришки люків ставити.

На Білоцерківському мосту працівники мостобудівельної компанії завершують бетонні роботи, за тиждень-два приступлять до прокладки металевих балок. У кожної бригади будівельників своя робота. Зараз на мосту працюють спеціалісти з укладки бетону. Вони й металевий каркас складатимуть.

Коли ми їхали вулицею Шевченка, нас зупинили двоє чоловіків. Один з них каже: «Сьогодні, проїжджаючи вулицею Героїв Майдану, на глибокій ямі розбив колесо. Допоможіть, адже на тій ямі я не перший постраждав».

Щоразу хочемо завершити нашу прогулянку на чомусь позитивному. Цього разу позитиву й шукати не довелось. На вулиці Червона Калина, на провулку Шевченка провели освітлення та поставили по одному ліхтарю на Данила Нечая і вулиці Чехова. 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Зоя Андрощук

    Нова влада стала не хай доведе до толку
  • Oleg Kario

    Типове місто злиденної держави.
  • Alexs Tkachuk

    Закрийте будьласка каналізаційний люк, з'їзд на О.Кошевого навпроти салону краси,  він з літа гіллям прикриттй
  • Неля Ишмаметьева

    Эй,вы там,на верху!И скажите пожалуйста зачем выключается свет в 22 и включают в 4утра?с .казатин.в4 утра зачем?

    Ігор reply Неля Ишмаметьева

    🖒. Я задаюсь цим питанням вже років 5.  Логіки взагалі ніякої- освітлення вмикають тільки, коли на вулиці все видно без ліхтарів.
    Не знаю чи Міхур цим питанням цікавився?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up