Прогулянка Козятинщиною: «Стоячий поліцейський» на ПРБ, альтанка з об’явами та шкодні бобри

Прогулянка Козятинщиною: «Стоячий поліцейський» на ПРБ, альтанка з об’явами та шкодні бобри
  • Козятин у фото. Щотижня ми об’їжджаємо Козятин в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл наших камер потрапив відбійник, що на повороті  вулиці 8-ї Гвардійської, міст через колії та альтанка на вулиці Богдана Хмельницького

За традицією, ми нашу прогулянку починаємо перед вихідними. Тільки цього разу трохи погода підвела. Тож виїхали в сторону стадіону у понеділок.

Не часто побачиш директора з віником. Але для директора стадіону Сергія Стецюка це звична справа.

Відео дня

– Останнім часом приходить багато людей. Он, бачите, мама з дитятком вже майже годину волейбольним майданчиком прогулюється. Он пара дорослих. Коли люди  ходять на стадіон, то потрібно, щоб тут було приємно пройтись, – каже пан Сергій. – Я не прибічник того, щоб вивозити листя, а з доріжки його треба змести.

Зі стадіону біля водокачки поїхали. Привернуло увагу дерево, бобрами надгризене. Це як вони осміліли, коли так близько до житлового кварталу підійшли.

Вже декілька років стічні води течуть у водокачку поза трубою. Течією руйнується грунт, замулюючи водойму. Може це така новація, щоб більше корму рибі надходило? Якщо так, то раціоналізатори на правильному шляху. Але якщо просто безгосподарність... то, як кажуть – кожному своє.

Від водокачки на ПРБ поїхали. На 8-й Гвардійській поставили довгоочікуваний відбійник. Не факт, що тепер всі водії в той поворот будуть вписуватись, але для людей, які там живуть, безпечніше з відбійником.

Вже котрий місяць на тій же 8-й Гвардійській яма біля люка підземної комунікації. Спочатку в ту впадину вставили кілька гілок. Пізніше біля засохлих гілок парканчик поставили. Його гумористи-ПРБівчани стоячим поліцейським охрестили.

Білоцерківський міст, за інформацією приїжджого блогера, мали почати ставити на місце ще в минулий четвер. Але як розповіли будівельники на місці, та інформація не відповідала дійсності. 

– В той четвер у нас навіть домкратів не було, тепер вони є і під’єднані до роботи, – розказали мостобудівці. 

Зараз всі зварювальні шви будівельники приводять до ладу. Їх зачищають шпаклюють та фарбують. Коли металевий каркас причепурять косметично, тоді металева конструкція візьме курс в сторону Вінниці.

На вулиці Богдана Хмельницького місцевий житель побудував альтанку. За словами того добродія, він будував її як автобусну зупинку для дачників. Автобус і по сьогоднішній день тим маршрутом не їздить, а альтанка служить як місце відпочинку дачників.

Зараз дачники пішли на зимовий відпочинок і відпочиваючих в альтанці нема. Хіба заходять туди люди, щоб отримати корисну інформацію, яку можна бачити на дошці оголошень. Іноді читачі «RIA-Козятин» і «Вісника», прочитавши газету, залишають примірники для інших бажаючих дізнатися новини нашого краю.

На цій позитивній ноті ми й завершили нашу прогулянку

Хто прибере залізничний насип в декількох метрах від тунелю

Газу вистачало тільки на одну камфорку, а в будинку відчувався дивний запах

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up