Прогулянка Козятинщиною: вандали на стадіоні та гонки вулицею Франка

Прогулянка Козятинщиною: вандали на стадіоні та гонки вулицею Франка
  • Козятинщина у фото. Другий тиждень після зимової перерви ми об’їжджаємо Козятин та його околиці в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл наших камер потрапили ремонт доріг, собака, якого прихистили люди, та як комунальники обрізають дерева

Почалася наша прогулянка від Іванковецького ставка, якого в народі нарекли Новим. Ще недавно біля ставу слугували відбійниками потужні троси. Тепер вони лежать на землі, наче не при справі.

Відео дня

На іванковецькому горбі автобусна зупинка, ніби привид. Не сховаєшся ні від вітру, ні від дощу. Біля лісництва – ще одна зупинка привид.

На ставку села Козятина на поверхні води щось зелене, але не схоже на водорості.  Може нічого страшного, а може чутки, що з домогосподарств у Водокачку стікають нечистоти, стають реальністю на поверхні води сільського ставу.

На стадіоні легкоатлети готуються до чемпіонату України. Запитуємо тренера, чому така група мала?

– Це не тренування, а особисті заняття. У кожного є програма на вправи. З середини березня заняття проводимо індивідуально. Я тут тільки для того, щоб вони як можна менше контактували між собою, – каже Володимир Галицький. – Дівчата вже навчилися замість обіймів і поцілунків при зустрічі вітатися по-чоловічому, зігнутою долонею в кулак.

Повертаючись зі стадіону, помітили 10 пошкоджених сидінь. Місць на всіх присутніх під час матчу вистачить. Тільки деякі команди гостей там переодягалися. Перед гостями соромно, що у нас вандали є.

У місті триває ямкових ремонт доріг.  В один день ремонтують вулицю Незалежності, Мічуріна, Куликівського.

Ми вже звикли, що навесні комунальники, обрізаючи дерева, роблять з них штурпаки. Біля електричних дротів така обрізка буває доцільна, але навіщо на вокзалі так познущалися над деревами?

Роботи на Білоцерківському мосту відновилися. Дорожники розчистили порослі та розширили дорогу на ширину мосту.  І зі сторони школи-гімназії розпочали роботи насипу.дорожного покриття. 

На вулиці Франка дві темного кольору іномарки, зайнявши обидві смуги, влаштували їзду навипередки. Вулиця Франка - одна з небагатьох, яка вистояла під важкими фурами. Але такі змагання можуть погано завершитись. На цей раз обійшлося завдяки закритому переїзду.

На вулиці Джерельній люди приютили песика, змайстрували йому навіть будку. Прихистили, дали їсти і не хизуються цим. На цій позитивній ноті ми й завершили нашу прогулянку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач80

    допомагає тим, хто потребує хоча б звичайної уваги. Прості, інколи навіть, самі малоімущі мешканці міста приносять в капличку продукти, не об'являючи себе лишають на лавці допомогу. Про це наша ''славна'' газета, що називається - ні пари з уст. Писать протцуциків треба, не сперечаюсь. А про людей, які теж потребують допомоги?
  • Читач80

    І про міст, і жалібно про цуцика... А про тих з людей, хто потребує моральної, матеріальної допомоги- хоча б слово. А от невеличкий прихід УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці вже, певно,  місяціаґв 6
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up