Прогулянка Козятинщиною: жертва ожеледиці, автівка з дровами та фонтани з водогону

Прогулянка Козятинщиною: жертва ожеледиці, автівка з дровами та фонтани з водогону
  • Козятин у фото. Кожного тижня ми об’їжджаємо наше місто в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл наших камер потрапила чергова по переїзду з величезною лопатою, спортзал «Локомотив», з побитими вікнами, та жертва ожеледиці – автівка з цистерною

Розпочалася наша прогулянка біля переїзду 1011 км. Там чергова по переїзду управляла лопатою, як то кажуть, за себе і за того хлопця, який би мав братися за другу ручку. Для чоловіків такого виду лопата може й під силу, але для жінки таке знаряддя праці хіба що на невеликий сніг.

Відео дня

На вулиці 8 Березня – чергова жертва ожеледиці. Цього разу в приватні городи занесло автівку, що викачує вигрібні ями. Після декількох спроб вибратися самотужки,  довелось водію шукати буксир.

На вулиці Незалежності ніякої ожеледиці. Там із-під землі вчергове стали бити фонтани холодної води. Чи понесуть фінансові втрати господарі водної магістралі? Не понесуть. Вилиту на дороги воду водяники наперед заклали в тариф.

Коли хатині господаря якихось років 40 — це все ще добротне приміщення. А наш спортзал «Локомотив» нині виглядає просто жалюгідно: вибите скло, не пофарбовані вікна. Чому споруда, яка дала путівку у великий спорт багатьом козятинським спортсменам, тепер в такому занепаді?

Приємним стає фактом, що добре стали працювати правоохоронці на дорогах. З інтервалом у тиждень вони затримали з дровами чергову автівку. Якщо так далі піде, то наші ліси більше не рідшатимуть. На цій позитивній ноті ми й завершили нашу прогулянку. 

Будні залізничників

Люди як кроти, тільки кроти зимою не риють

 Бузок на вулиці Куликівського прижився

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up