«Прохання наших воїнів ігноруються». Про допис з лісовозом під міською радою і реакція міського голови

«Прохання наших воїнів ігноруються». Про допис з лісовозом під міською радою і реакція міського голови
  • Днями допис в одній із місцевих груп зчинив мало не скандал у соціальних мережах. Зокрема написали, що під міською радою стоїть лісовоз, який має довезти ліс нашому 173 батальйону ТРО. Але не може це зробити, бо прохання наших воїнів міською владою поки ігнорується.
  • Згодом міська влада зреагувала і додала —  все це — чиста провокація

Так, 6 серпня Serhii Miklukha написав:

«Нам пишуть! В цей час під міською радою стоїть лісовоз, який має довезти ліс нашому 173 батальйону ТРО. Але не може це зробити, бо прохання наших воїнів міською владою поки ігнорується. Прізвища та підписи наших воїнів, що звертаються до міського голови приховано. Оригінал з підписами та прізвищами також вам надаємо, але не для розповсюдження у відкритому доступі.»

Відео дня

Цей допис викликав шквал коментарів серед козятинчан. Одні звинувачували міську владу у тому, що вона не допомагає нашим військовим, інші — почали писати, що ця інформація є чистої води фейком.

Згодом на допис відреагувала і міський голова Тетяна Єрмолаєва

Вона повідомила, що все це — чиста провокація

«Міська рада працює виключно в правовому полі, тому для виділення коштів, передачі майна потрібні відповідні документи та механізми. На сьогоднішній день держава забезпечує ЗСУ, а якщо потрібна допомога, то громада отримує офіційний запит від бригади або батальйону, що створює правове поле для співпраці. Таким чином ми вже виділили 1 млн грн по запиту батальона коштами, та не менше передали майном. Це стосується коштів та майна громади. В Хмільницькому районі є 9 громад, кожна з них надала або може надати посильну допомогу батальйону ТРО району, солідарна відповідальність всіх громад важлива. На сьогоднішній день ми не отримували ніяких офіційних запитів. Всі попередні виконані. Хочу зауважити, що в ЗСУ є чітке підпорядкування і кожен військовослужбовець займається своєю справою. Питанням співпраці з органами влади займається виключно вище керівництво батальйону та бригади. І виключно в офіційному, правовому полі. Тому звернення солдата чи ротного не вважається офіційним документом, та являється самодіяльністю, яка не входить в їхні обов’язки. Для цього є командири і вище керівництво батальйону. Керівництво батальйону не зверталося за допомогою, під сумнів попадає логічність організації доставки деревини за тисячу кілометрів.»

Читайте також:

Козятинська міська рада програла суд і має сплатити 2,5 млн грн

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олег Слободяний

    Щось я не бачив там ніяких лісовозів
  • Петро Сушко

    То , все ж хотілось почути , про яку таку ПРОВОКАЦІЮ міська рада мала на увазі, чи слабо пояснити...
  • Таиса Завадивська

    Можете одну громаду виключити зі списку це Махнівській вона по закону як сказав голова не має права надавати допомогу і виділяти бюджетні  кошти для ТрО. навіть коли є лист і підписаний командиром.Чому ніхто не згадує тих хлопців ТрО з Козятин  що пішли в квітні      може їм щось потрібно...
  • Pavliuk Vadym

    трішечки соромно за керівництво міста, яке старається відгавкатись від всіх "неугодних" за допомогою наближених або знайомих, а ціна питання приблизно 15 тисяч гривень )

    Валентина Оліярська reply Pavliuk Vadym

    Иннуля Терещук Згідна з вами,а це воно буде.В неї виходні а в хлопців на передку нема вихідного .

    Неля Бурлаченко reply Pavliuk Vadym

    Иннуля Терещук Я стобою згідна на 1000%.😡😡😡

    Иннуля Терещук reply Pavliuk Vadym

    Pavliuk Vadym згідна! А взагалі я проти Єрмолаєвой гнати її в шию. А якщо ми не можемо то приїдуть наші захисники та самі це зроблять.

keyboard_arrow_up