Прохолодна погода та картопля не дружать з кіном на траві

Прохолодна погода та картопля не дружать з кіном на траві
  • В суботу 17 серпня на подвір’ї школи №3 в черговий раз крутили кіно на траві. Людей зібралося втричі менше ніж минулого разу. Причиною такого явища на нашу думку стала не з розчарування детей в мультиплікації, а прохолодна погода яка не дає змоги сісти на траву без відповідного настилу.

Цього разу захід перш за все мав благодійну мету — акцію по збору коштів для сім’ї Монастирських. Організатори вирішили з традиційних 21-ої години  провести захід на півгодини раніше о 20.30. Краще за повідомлення в соцмережах спрацювала традиція людей. Основна маса мешканців міста зібралася о 21-ій .

Відео дня

Запитуємо одного із організаторів заходу Дмитра Бернатовича який саме буде показаний мультик і що він має дати самим маленьким глядачам.

— Мультфільм називається “Бджола”— про робота який подружився з людьми. Це научно-фантастичний фільм про любов до нашої планети.

— Що завадило зібрати таку кількість людей як було минулого разу? Адже тоді дивитися мультик на траві за самими скромними підрахунками прийшли більш як 350 людей.

— Прохолодна погода це одне, — каже Дмитро, —а основна причина — картопля. Молодь зараз на городах. Хто сам має земельну ділянку, в основному молодь на городах допомагає батькам. Багато молодих сімей роз’їхались на вихідні по селам де живуть їхні рідні. Сьогодні людей дійсно менше ніж минулого разу, але ми вдячні всім хто прийшов на наше кіно і на акцію по збору коштів нашій землячці Мілані Монастирській. сказав Дмитро Бернатович . 

Мабуть дійсно погода і пора збору врожаю значно вплинули на активність наших земляків. З 23 прийдешніх на акцію 9 серпня коли захід відмінили через дощову погоду ми помітили тільки учениць школи №3 Юлю та Аню.

Значить наступний раз крутити кіно на траві доцільно буде тільки після того як усі козятинчани вириють картоплю.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up