“Прометей” під час виступу не охороняли

“Прометей” під час виступу не охороняли

14 липня хор ветеранів війни та праці “Прометей” давав концерт у центральному парку

Виступ розпочався з невеличким запізненням. Справа в тому, що днем раніше під час грози, в дерево, що в сквері, влучила блискавка і пошкодила його. Комунальники впоралися з наслідками стихії.

Присутніх зібралося аж 49. Усі не розуміли, чому було потрачено стільки сил і часу художнього колективу, а прийшла жменька людей. Чому цей концерт відбувся в п’ятницю у робочий день о 13-й годині? Чому нікого не було під час виступу художнього колективу з адміністрації міської чи районної ради?

А концерт, який побачили і почули наші городяни, дійсно був хорошим. І шкода, що колективу народної творчості не знайшлося місця серед учасників, які виступали 15 та 16 числа на центральній площі. Можливо, причиною було те, що виступ хору ветеранів тривав півтори години і не вписувався в програму святкування Дня міста? Та як там не було, той, хто прийшов, отримав задоволення від концерту.

Відео дня

Програма складалася з 15 номерів. Розпочав її Юрій Моторнюк своїм віршем про Козятин. Колектив виконав чотири українські народні пісні, а потім виступили солісти і чоловіча частина хору. Та який концерт та без гумору? У цьому художньому колективі є кому розвеселити присутніх та згадати, що колись були часи козацтва. Хвилини гумору заповнили Юрій Мотронюк та Віктор Бернага.

Непомітно сплинули півтори години захоплюючого дійства. Після кожного виступу хористи отримували щирі аплодисменти. Керівник хору ветеранів Валентина Гарнага подякувала присутнім за увагу до мистецтва, до народної пісні.

Під час концерту неповнолітній велосипедист збив учасницю хору — наїхав на жінку. Вона впала. Її підняли. Бешкетник і не втікав. Правоохоронці під час заходу помічені не були.

Всі фото і відео дивіться в статті Прометей виступав у парку 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up