«Пропав син!»: жителі Флоріанівки організувалися на пошуки

«Пропав син!»: жителі Флоріанівки організувалися на пошуки
  • Нагадаємо, про зникнення строковика Артура Тронца з Флоріанівки, що на Козятинщині, якого днями звільнили з військової служби на 48 арсеналі в Калинівці, розповів голова ГО «Ревізія влади» Віталій Павловський.
  • У своєму фейсбуку Павловський написав, що за вимогами Міністерства оборони, звільнення бійців під час карантину має бути з передачею синів особисто батькам. Тобто «з рук в руки».
  • А під кінець допису активіст поставив питання до командира військової частини Миколи Батюка: «чи дочекаються батьки сина-військовослужбовця з вашої частини?»
  • Рідні звертаються до небайдужих людей допомогти у пошуках Артура

— Пропав син!Віз додоми контрактник Цимбалюк Сергій, житель м. Козятин. Після чого ніхто мого сина не бачив, ця людина останньою його бачила. Та путається в тому, що говорить слідству та батькам. Конкретної інформації поліція не надає, та майже не займається цією справою. Власними силами ми з жителями села Флоріанівка, два дні самі розшукували мого сина. Що взагалі чекати від цього правосуддя, якщо навіть винних не находять. Хочя на нашу думку він очевидний, — написала у ФБ Ярослава Тронц

Тим часом Діна Верещак, кума Артура, також звертається до земляків організуватися. Жінка шукає добровільних волонтерів пошуковців Козятинського району. 
— Деякі речі знайденні у м .Козятин біля Водокачки. У річці нічого не знайденно. Досі ніхто не знає де Він знаходиться. Не будьте байдужі давайте допоможемо родинні та знайдемо для Матері Сина.
Чоловіки хто може виділити хочаби пару годин на пошуки. Відгукніться.
Шукаємо разом.! Тронс Артур Олександрович. Чекаю на Вашу допомогу. Мій номер —
0689518724 ;0632725724 
 

Відео дня

Читайте :

«Дембель» зник по дорозі додому. Речі строковика з 48 арсеналу знайшли біля козятинського ставу
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лена Дмитрук

    На месяц продлили службу.
  • Лена Дмитрук

    Что это за часть, еще набора даже небыли призывников, а они его отпустили, даже приказа еще небыли об увольнении.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up