Одноголосно: у Козятинській громаді визначали, хто буде вивозити побутові відходи

Одноголосно: у Козятинській громаді визначали, хто буде вивозити побутові відходи
  • У вівторок, 15 березня відбувся конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Козятинської міської територіальної громади.

Про це повідомляють у Козятинській міській раді. На участь у конкурсі подав документи один суб'єкт господарювання – КП «Чисте місто» Козятинської міської ради.

Об'єкти конкурсу: 14 населених пунктів Козятинської міської територіальної громади (лоти).

Підстава: закінчення терміну дії відповідного договору з КП «Чисте місто» та рішення виконавчого комітету Козятинської міської ради від 07.02.2022 року № 33.

Відео дня

До складу конкурсної комісії увійшли депутати міської ради, спеціалісти управління держпродспоживслужби, ВСП Козятинський відділ ДУ ОЦКПХ, управління ЖКГ, старости всіх старостинських округів.

Комісія проаналізувала пакет представлених документів, провела оцінку конкурсних пропозицій на відповідність заданим критеріям. Звучали питання щодо тарифів, забезпечення спец.транспортом, вантажниками, контейнерним парком. Пропозицію визнати виконавцем послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів, приєднаних до Козятинської міської територіальної громади - КП «Чисте місто» Козятинської міської ради прийняли одноголосно. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Stas Medinskiy

    А чентр р города в мусоре
  • Stas Medinskiy

    Кто бы сомневался, если выиграл кто-то другой.
    Все кто друзья мера тот и рулит

keyboard_arrow_up