Проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин

Проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин

Відповідно до доручення ГУНП  на території Вінницької області з 01.10.2016 по  31.10.2016 року проводиться загальнодержавний місячник добровільної здачі вогнепальної нарізної, гладкоствольної, газової, холодної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів.

 

Під час проведення цього заходу Козятинський ВП приймає від організацій, населення зброю, боєприпаси, вибухові речовини, які зберігаються без відповідних на це дозволів ОВС.

       Громадяни, які добровільно здали в ОВС незаконно зберігаємо зброю, боєприпаси, вибухові речовини під кримінальну та адміністративну відповідальність не підлягають.

Порядок здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин

Відео дня

1.Громадяни, які зберігали чи знайшли вогнепальну зброю, боєприпаси, вибухові речовини,  звертаються в Козятинський ВП з заявою про добровільну здачу вищевказаних предметів.

2.Після добровільної здачі зброї громадяни отримують квитанції про її прийом в ВП.

    Примітка: Зброя, яка підлягає реєстрації в ОВС(мисливська нарізна, гладкоствольна, газова) після перевірки та відсутності даних про причетність до злочинів, може бути зареєстрована громадянами України відповідно до чинного законодавства.

        Громадяни, у яких працівниками міліції буде виявлено та вилучено вогнепальну нарізну, і гладкоствольну, газову зброю, боєприпаси та вибухові матеріали підпадають під кримінальну та адміністративну відповідальність.

         Ст. 263 Кримінального кодексу України та ст. 190,195-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.



 

Інспектор дозвільної системи

Козятинського відділення поліції

старший лейтенант поліції                    Ярослава Вовк




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up