Пузир проігнорував події в Ізраїлі . Екскаваторщика внести в книгу рекордів України (фото-відео)

Пузир проігнорував події в Ізраїлі . Екскаваторщика  внести в книгу рекордів України (фото-відео)

Міського голову за злочинну організацію праці в м.Козятині по вулиці Земляка — до буцегарні. Середа, 9 год. 40хв., 4 квітня 2018 року.

Міського голову за злочинну організацію праці в м.Козятині по вулиці Земляка — до буцегарні. Середа, 9 год. 40хв., 4 квітня 2018 року.

В час найбільшого скупчення людей, що поспішають на базар, проводяться земляні роботи! Віддаємо пошану ювелірній роботі техперсоналу.

Відео дня

 

Персонально — екскаваторщику. Працівникам, які стали живим щитом між ковшом екскаватора та людьми.

Якщо екскаватор когось потрощить, то тільки з робітником, не інакше. Увага: з 15-ї години щодня вказана вулиця абсолютно безлюдна.

 

Тож потреби так нехтувати та зневажати робітників та громаду міста, щоб так наражати людей на трагічні події перед Пасхою. Звернення до отця Романа Масири, депутата від БЮТ: помоліться за душу міського голови, щоб Бог дав йому розуму, поважати та берегти людей від напасті, як це зробила в сінагозі привселюдно(в Ізраїлі) пані Юлія Тимошенко. Істину глаголять: не шукай, не клич біди, вона сама прийде.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрий Мережук

    Вам в ріа проплачують хабарі.вам все ненравиться
  • Іван

    Всі знають в Козятині хто такий Пузир. Але таке враження, що  РІА  страдає шизофренією.

    Не зрозуміла назва статті. Не написано з якої причини вони там копали. Якби до 15-00 залило водою  або «какашками», Ви би Влад писали, що за цілий день нічого не зроблено і у Вас як завжди був би винуватий Пузир. Але  в комунального підприємства є ще керівник, в якого є головний інженер, в головного інженера є майстер і т.д. Не залежно від того хороший Пузир мер, чи поганий, слід об`єктивно подавати інформацію до читача попередньо розібравшись «а чому так?».   Крім того «в комунальників такий самий робочий день як і у всіх» - це класика. Дуже багато критиків які бігають махаючи руками і розказують як правильно робити, але ні хто із них за роботу не береться. Можеш зробити краще – ставай роби.

    Влад Лісовий reply Іван

    Адміністрація глухоніма так як голова міста добре вчив Леніна. Заборонив як диктатор давати коментарі в межах компетенції. Тому несе персональну відповідальність він і тільки він.Навіть депутати а саме пан Рожук  із за протесту свавілю Пузиря відмовивсь приймати участь в сесійних засіданнях. В Козятині як ів державі рулять жиди.яснолівшиці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up