П'ять районів та два міста в області у "жовтій зоні"

П'ять районів та два міста в області у "жовтій зоні"
Світлина з сайту Вінницької ОДА
  • Ми вже повідомляли вам, що уряд поділить Україну на зону в залежності від ситуації з поширенням коронавірусної хвороби.
  • У Вінницькій області п'ять районів та два міста потрапили до "жовтої зони".
  • Про це повідомляє Вінницька облдержадміністрація.

Частина Вінницької області опинилася у "жовтій зоні" через ситуацію з поширенням коронавірусу. Це міста Вінниця та Могилів-Подільський, а також Вінницький, Крижопільський, Калинівський, Тульчинський та Немирівський райони.

Решта області у "зеленій зоні". Це означає, що там будуть карантинні обмеження, але жорсткого карантину не буде. У "зеленій зоні" необхідно дотримуватися таких правил:

  • перебувати у громадських місцях в масці чи респіраторі;
  • проводити масові заходи з урахуванням 1 людина на 5 квадратних метрів;
  • перевозити пасажирів лише в тій кількості, скільки є місць для сидіння;
  • у кінотеатрах заповнювати зали не більше, ніж на половину.

У "жовтій зоні" до усіх цих обмежень додається ще одне - забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up