П’ять тисяч гривень зібрали козятинчанки на допомогу дітям

П’ять тисяч гривень зібрали козятинчанки на допомогу дітям
  • Дві подруги з Козятина на початку грудня розпочали збір коштів для того, щоб відвідати вихованців інтернату у Стрижавці.
  • За порівняно недовгий проміжок часу їм вдалося зібрати як гроші, так і речі.
  • Учора вони поїхали до інтернату.
  • Які враження та що подарували — читайте у нашому матеріалі.
     

Марина Машкіна та Катерина Войтюк на початку місяця запустили у соцмережах акцію. Дівчата мали на меті зібрати кошти для поїздки у Стрижавський дитячий будинок інтернат. Просили також допомогти і деякими речами. Також частина коштів за відвідини басейну «Дельфін» перераховувалася на акцію.

Поїздку планували на вівторок, 24 грудня, проте довелося її перенести трохи пізніше. Тож вирушили у дорогу учора, 26 грудня.

«Посмішка дітей і щастя в очах — це те, що мотивує нас на добрі вчинки. Сьогодні відбулася поїздка до Стрижавського інтернату!!! Завдяки нашій акції ми зібрали 5200грн. Також багато людей принесли нам до басейну книги, розвиваючі ігри, пазли, цукерки!!!», — написала Марина Машкіна на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

Як і обіцяли, виручені кошти дівчата не передавали керівництву закладу, а придбали необхідні речі. На зібрані гроші їм вдалося купити чотири дошки для малювання (1300 гривень), посуду на три тисячі гривень, а ще двадцять пазлів. На пальне витратили 250 гривень.

«Дружня команда і тепла атмосфера, а головне — радісні, усміхнені очі цих особливих дітей. Все починається з добра, вміння співчувати, радіти і співпереживати за інших. А головне — тримати душу відкритою. Ми об’єдналися і влаштували не велике, але по-справжньому гарне і добре свято і надалі будемо старатися проводити частіше благодійні акції для тих, хто справді цього потребує. Дякуємо кожному, хто долучився! Щиро дякуємо всім, ви наша підтримка та команда. Давайте надалі робити добро! Адже це так легко, коли ми всі разом!» — підсумувала Марина Машкіна.

Після того, як придбали усе необхідне, у дівчат залишилося 150 гривень. Ці кошти вони вирішили перерахувати мамі Данилка Мізика, юного козятинчанина, якому потрібне дороговартісне лікування.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up