Ранкову електричку «Жмеринка - Київ» планують відновити

Ранкову електричку «Жмеринка - Київ» планують відновити
  • Дізнавшись про скасування електрички наприкінці квітня у приміських селах на Вінниччині люди почали масово звертатися до керівництва Укрзалізниці. 
  • Мешканці перекривали залізницю в селі Яришівка Тиврівського району. Також на акцію виходили і  жителі Могилівки та Демидівки Гніванської територіальної громади.

На Вінниччині люди бастували проти скасування електрички «Жмеринка-Київ». Це ранковий електропотяг, яким до Вінниці зручно добиратися жителям приміських сіл. За повідомленням колишнього старости Демидівки та Могилівки Юрія Мельника, замість електрички мали пустити додаткову маршрутку.

Нагадаємо, на Вінниччині люди борються за відновлення руху електрички «Жмеринка-Київ»

А днями Юрій Мельник повідомив, що в «Укрзалізниці» повертають ранковий електропотяг «Жмеринка - Київ». За його словами, найближчим часом рух відновлять.

Відео дня

Колишній староста сіл написав допис на ФБ: «Рух скороченої електрички буде відновлено найближчим часом. Громада — то велика сила... Перебуваючи у столиці на Безпековому форумі отримав дзвінок від представника Укрзалізниці, який повідомив, що з урахуванням багаточисельних звернень, зокрема колективного зверненя (майже 300 підписів) жителів села Могилівки, Укрзалізниця прийняла рішення відновити рух ранкового електропотягу «Жмеринка-Київ». Ведеться пошук вільного рухомого складу (самої електрички! Переконаний це результат усіх, хто долучився до вирішення цього питання. Думаю, основну роль тут відіграло наше колективне звернення та розголос цього питання у багатьох засобах масової інформації. Вітаю усіх нас, в першу чергу громаду села Могилівки, з попередньою перемогою... Чекаємо перемоги остаточної. Вірю, рух скасованої електрички буде відновлено. Дякую усім небайдужим», —  зазначив пан Юрій.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up