Разом допомагаємо воїнам АТО, біженцям, пораненим

Разом допомагаємо воїнам АТО, біженцям, пораненим
Щодня козятинчани приносять допомогу військовим до редакції “RIA-Козятин”

Триває волонтерська діяльність народної газети “RIA-Козятин”. Ми продовжуємо збирати теплі речі та все, що необхідно на передовій.
Щодня люди щось несуть. Від консервації, часнику, чаю, цигарок - до теплих речей, ковдр та грошей.
За чотири робочих дні до редакції принесли 1400 гривень. Хтось захотів залишитися анонімом, а хтось назвав своє ім’я.  


100 гривень приніс Анатолій Неділько. Ще 100  — за родиною Печенюків. Півтисячі на АТО подарував Олег Закревський.

Відео дня

Голова профкому станції Козятин 2  Анатолій Самарін передав від себе 100 гривень та ще 100 від працівників станції Марії Корнелюк і Миколи Остапчука.

У вівторок до підтримки земляків долучилися Ніна Дорогих, Стремидловська Т.Л., Поліщук А.З. Вони передали на армію 300 гривень.

Людмила Комар принесла нашим хлопцям термос та кілька Нових Завітів.

Василь Гунько приніс 200 гривень, продукти харчування та тютюнові вироби на суму 1360 грн, та шкарпетки.


Коли готувався до друку номер, двері редакції відчинила родина Далевських. Олександр з донькою Ілоною принесли консервацію та засоби для особистої гігієни.
Окрім грошової допомоги, люди принесли зимові куртки, кофти, ватні штани, термос, консервацію.


Із скарбнички для воїнів АТО в понеділок головний редактор “RIA-Козятин” передала 600 гривень вояку Олександру Оцабері. Після курсу реабілітації від осколкового поранення він знову відправився на війну. На отримані гроші земляк мав придбати термобілизну. А ще ми напакували йому цілу торбу продуктів.

Звернувся Олексій Бутеску, який відправляється на передову за довідкою, яка йому необхідна для госпіталізації. На дорогу йому було виділено 300 гривень.
Також до редакції звернулися три сім’ї воїнів АТО, які на даний момент переїхали з зони конфлікту в Харків. Це три жінки, чоловіки яких воюють на передовій і троє дітей віком 3,5 і 10 років. У них немає що їсти. Зібрані два мішки продуктів харчування  відправляться швидким потягом на Харків. Газета “RIA-Козятин”, в особі головного редактора Тетяни Лозінської, дякує всім людям, які долучаються до збору допомоги воїнам АТО, біженцям та пораненим.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Наші козятинці патріоти. Слава Україні!
  • сват

    Захисти наших від куль
  • Анонім

    Боже, бережи Україну!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up