На Козятинщині рекордна кількість смертей від коронавірусу була у квітні

На Козятинщині рекордна кількість смертей від коронавірусу була у квітні
  • А за останні сім днів COVID-19 забрав життя чотирьох.

Цього тижня ситуація із поширенням COVID-19 в області стабілізувалася. Останні три дні на Вінниччині фіксують менше, ніж 100 нових випадків за добу. Київська та Миколаївська області, а також місто Київ вийшли з «червоної» зони епіднебезпеки. А Вінниччина тепер у «жовтій». А це значить, що в області дозволено працювати закладам культури, спортзалам, фітнес-центрам і басейнам, готелям, санаторно-курортним закладам, закладам, які надають соцпослуги, реабілітаційним установам для людей з інвалідністю. А також дозволено проводити спортивні заходи.

Що стосується колишнього Козятинського району, то у нас станом на середу, 5 травня, було вже 2 869 підтверджених випадків COVID-19 від початку пандемії. Такі дані Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень. За останні сім днів у нас додалося 63 нових хворих. Це майже на чотири десятки менше, ніж минулого тижня.

На жаль, коронавірус продовжує забирати життя наших земляків. За останній тиждень ще четверо мешканців колишнього Козятинського району померли від ускладнень, викликаних COVID-19. Наразі загальна кількість летальних випадків — 69 осіб.

Відео дня

За весь квітень коронавірус забрав життя 26 козятинчан. Це — рекордна кількість від початку пандемії. До цього найбільшу кількість летальних випадків фіксували у березні. Тоді за місяць померло 16-теро.

Та є і хороші новини. Через те, що приріст захворюваності знизився, учні середньої та старшої школи попрощалися з дистанційним навчанням. У середу, 5 травня, школи Козятинської громади запрацювали у звичному режимі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up