Ремонт доріг, плазуни на дорозі та репетиція до Дня Незалежності

Ремонт доріг, плазуни на дорозі та репетиція до Дня Незалежності

Козятин у фото. Кожних два тижні ми об’їжджаємо Козятин в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл наших камер потрапив ремонт дороги перед велопробігом на свято та люди, які стоячи чекали автобус на Кордишівку

Почали ми нашу прогулянку містом біля будинку, що на розі вулиць Пилипа Орлика та Незалежності. Заінтригував нас чоловік, який сидів біля ще не зібраного підйомного крана і думав, як його правильно змайструвати. От тільки деталі, які наперед купили замовники, ніяк не складалися. Далі ми спостерігали, як замовники викликали спеціалістів і ті за кілька хвилин розв'язували проблему. Мораль: ремонти в будинку потрібно робити за участю спеціалістів, тоді не потрібно буде нічого міняти і витрачати зайві гроші.

Відео дня

На вулиці Незалежності помітили, що група людей стояла, очікуючи автобус на Кордишівку. На тій зупинці немає жодної лавки, ми з цього приводу зверталися у міську раду, щоб поставили там, хоч одну. Нам у міській раді відповіли, що в Козятині кожне окреме місце посадки заміняє автостанцію. На Вінницю, до прикладу, посадка біля «Гроша». На Кашперівку, Білопілля, Верболози — посадка на старій автостанції, а на Кордишівку — біля стоматполіклініки. Але ж так не повинно бути. 

«Будемо будувати одну автостанцію, і тоді проблема встановлення лавок в інших місцях посадки відпаде», — казали ще в травні у міській раді. Ми, звісно, вважаємо, що автостанція на всі напрямки, це добре. Але поки зупинку збудують, хіба пасажири повинні стояти?

Далі ми пішли на вулицю Князів Острозьких. Там дві жінки, мабуть, дачниці помітили на дорозі плазуна, якого переїхала вже не одна автівка. Жінкам здалося, що це останки гадюки, тому козятинчанки почали хвилюватися, що змії з’являються в житлових масивах. Нам вдалося сфотографувати цього плазуна ще до його смерті, коли він грівся на асфальті. І у нього чітко виднілися дві жовті плями біля голови, тож учасником руху на дорозі був безпечний для людини вуж.

У центрі міста ремонтують вулицю Грушевського. Похвально. Хіба можна допустити, щоб під час велопробігу велосипедисти попадали, та ще й на День Незалежності.

На площі йшла репетиція святкового флешмобу. Там «Зорянка-Арт» разом з освітянською молоддю під керівництвом подружжя Машевських відточували синхронність рухів хореографічної композиції. На цій позитивній ноті ми завершили нашу прогулянку містом. 

Це тренер "Варкаутів" Андрій Салинко наводить лад на площі до Дня Прапора

Сміттєвоз розгублює  скло на яке можуть наїхати велосепедисти

Мешканцям частини вулиці Суворова та вулиці Космонавтів.не позаздриш. Вони живуть в постійному смороді від стада корів

В таких випадках потрібний сміттєвий бак

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • lievsha 007

    Навіть тренер з воркауту щось робить, а пані "Є" ніхера.
  • Валерій Загребельний

    Нехай велосепедисти їдуть по Грушевського до самого кінця. Вони не те що попадають, вони не доїдуть.Там люди вже ями засипають чорноземом .Автор- камеру на взвод і знімай.

keyboard_arrow_up