"RE'STart" прославив Козятинщину в Полтаві

"RE'STart" прославив Козятинщину в Полтаві

На міжнародному конкурсі "Мистецькі барви-2019" виборов перше місце!

Чесно кажучи, я не пригадую такої кількості учасників на жодному з конкурсів. Одне те, що він тривав 3 дні з десятої ранку та закінчувався далеко за опівніч, говорить саме за себе. Для розуміння ситуації: Даня співав 97-м, Льоша - 112 ,Євгенія - 121-ша та після неї ще більше 20 конкурсантів було. Щоб ви розуміли: з дому ми виїхали о четвертій ранку і в Прилуках були о 12. Перевдягнулися та чекали своєї черги. Женя виступала остання після Дані та Льоші і це було 23.00.

Приємно було, що нас впізнають))). Рівно рік тому ми вперше "замахнулися" на міжнародний конкурс (саме в такому складі ) і це були " Мистецькі барви - 2018"!!! Тоді мова йшла про те, щоб набратися досвіду та подивитись на рівень колективів та виконавців

Ні про яку перемогу і думок не було, але глядачам та журі "RE'STart"  дуже сподобався і ми зайняли 3-тє місце))) Це було як у казці!!! Отож, це було у 2018- му.

Відео дня

Плавно переходжу до 2019- го!

Данило Щетінін! Пишаюся ним дуже, дуже!!! Хто слідкує за нашими досягненнями знає Даню як гарного гітариста, але в нього дуже гарний голос і саме в  номінації "естрадного вокалу" він дуже достойно виступив. Висновок журі - почесне 3 місце! Ураааааа!! Молодчинка)))

Євгенія Лукасевич!!! Просто талантище))) Після її виступу в  мене "мурашки по тілу". Яке перевтілення з м'якого тембру української пісні до " джазового" драйву))) Вона на сцені була неперевершена! Умнічка) Висновок журі - 2 місце))) Браво!

Олексій Пугач!!! Це - "серце" колективу. Талановитий виконавець, композитор, музикант. А ще й гарний товариш))) Маючи за плечима багато перемог, як вокаліст, Льоша вирішив не приймати участь сольно, щоб не бути конкурентом Дані, так, як вони однолітки і виступатимуть в одній віковій категорії.

Саме це мені в "RE'STart" подобається, що вони -  одна невеличка дружня родина.

Так ось, Олексій змагався в самій важкій категорії "авторська пісня" . Чому, важка? Тому що, в ній багато заявок від неодноразових переможців міжнародних конкурсів, які створюють свої пісні з професійними звукооператорами, аранжирувальниками та записують в професійних студіях, прописуючи одразу вокал, а в нас "живий звук" та дві гітари. Але після перших звуків гітарного соло зал затих, а коли Льоша закінчив співати власні душевні  твори, глядачі гарними оплесками підтримали талановитого хлопця. І журі визнало потенціал юного пісняра. Висновок журі - 2 Місце! Радію, емоції зашкалюють!!! Молодчинка!

І нарешті гурт "RE'STart". Після їх виступу люди підходили дякували за гарний виступ, казали, що ми - кращі, було дуже приємно. Знаючи, яка напружена конкуренція між прилуцькими колективами, ні на що особливо і не розраховували. Так буває, що заздалегідь всі розуміють, хто "повинен перемогти", не зважаючи ні на що.

Але журі не могло нас не відмітити, бо глядачі не зрозуміли б. І..... Ураааааа!

1 місце - наше!!!! Молодці!

Важко, напружено, бо дуже не вистачало нашого позитивчика - Дашульки  Гладишко))) Згадували щохвилини). Але 11-й клас, ЗНО ... уроки - святе. Не завжди виходить так, як нам хочеться.

І наприкінці хочеться подякувати Людині з величезним добрим серцем, а саме народному депутату України Петру Васильовичу  Юрчишину, який оплативши конкурсні витрати (а це не малі кошти ) дав можливість талановитим дітям показати себе та прославляти нашу рідну Козятинщину!!!

Світлана ВОРОНОВА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up