"RIA-Козятин зустрілась з головними РЕМівцями

"RIA-Козятин зустрілась з головними РЕМівцями
Царство козятинських електричних мереж
Світло будуть відключати. Графіків немає

На прохання всіх мешканців міста та району у вівторок ввечері газета “RIA-Козятин” відвідала керівників Козятинських електричних мереж. Питань до них було багато.

Начальнику пану Волкотрубу була передана вимога козятинчан надати графіки відключень. На це керівник розвів руками — таких немає. Знеструмлюються фідера в залежності від того, на скільки впаде потужність в системі енергопостачання.

 

Відео дня

 

Затупник начальника Козятинських електромереж Ігор Мульський відповідав на запитання жителів Глухівчан по “гарячій лінії RIA-Козятин". Люди скаржились на те, що їх обраховують при сплаті за спожиту електроенергію. Пан Мульський записав адресатів і обіцяв розібратися безпосередньо по заявлених квартирах.

 

 

Головний інженер Віктор Козак розповів про нелегку роботу диспетчерського пункту і особисто допомагав диспетчеру справлятись з великим надходженням дзвінків. Телефонували люди весь час. І їм у ввічливій формі пояснювали, що через стільки-то стільки то часу подадуть струм на вулицю, звідки звертались люди.

 

За словами Андрія Волкотруба, в цілому ситуація така: енергетичні системи України можуть бути розвалені, якщо не підтримувати “графіки аварійних відключень”. Слово графік в даному випадку не включає в себе час, дату та вулицю знеструмлення. Це перелік фідерів, які потрібно виключити, коли в час пік по країні перенапруга.

 

Присутній на той час в диспетчерській старший дистпетчер Павло Кротюк розповів, що надходить команда і вимикають світло. Часу ніхто не знає. Все залежить від вугілля. Він запевнив, що грубо людям ніколи не відповідає. Ще працюють чотири диспетчера — за них він не скаже нічого.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Грабовий Олександр

    Диспетчер взагалы ныколи на дзвынки не выдповыдаэ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up