RIA перевірила махаринецько-сестринівську зону

RIA перевірила махаринецько-сестринівську зону
  • Виявлений смертельно небезпечний переїзд, повна відсутність благоустрою та мисливці з кананадою

 

Саме не палили

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці нашого району. Вони повідомили, що в селі Махаринці люди надвечір спалюють городину: “Цілу ніч селом стоїть смог і хворим з проблемами дихання тяжко перенести таке”. Наступного дня, проінспектувавши окраїни сіл Махаринець та Сестринівки, нами смогу в цей день помічено не було.

 

 

Про тих, хто добирається від диспенсеру, не думає влада

Відео дня

По-журналістськи інспектуючи територію, кинулось в очі, відсутність автобусної зупинки в районі тубдиспансера. Зійшовши з дизель-потяга, пасажири, які чекають автобус, стоять на дорозі. В народі це явище охрестили “рубаний шлях” під дощем.

 

 

Переїзд без сигналізації!

Переїжджаючи залізничні колії, при повороті на Сестринівку від Махаринець, ми не поміти на не охоронному переїзді червоного мигаючого світлофора. Була відсутня на залізничному об’єкті і звукова сигналізація. При зверненні у залізничні організації, за коментарем, ніхто не міг з’ясувати, хто за це відповідає.

 

 

Ледачі сільські жителі?

Чи працьовиті люди на селі стають байдужими до заготівель? Здивувало, що сільський житель не виходить масово на збір кукурудзи після того, як пройшли полем комбайни фермера. Раніше тут все було повизбирувано. Невже корми на селі вже мало потрібні? Це вже не добрий сигнал. Але стає очевидним, що стало не вигідно тримати на селі худобу.

Мисливські салюти

Проїхатися лісом не вдалося. Там вже другий день поспіль господарювали мисливці. Ми вирішили не турбувати людей із зброєю. Адже від скуки за улюбленою справою вони влаштували в лісі справжню канонаду. Та й була підозра, що могли мисливці на День залізничника приймати в свої ряди мисливця-початківця раз так салютують.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віра

    Як завжди, влада не переймається!!!!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up