Рибалки будуть шукати, звідки у Водокачку течуть білі плями

Рибалки будуть шукати, звідки у Водокачку течуть білі плями
Рибалки зібралися, щоб вирішити питання, які накопичилися в клубі

В клубі козятинських рибалок назріла конфліктна ситуація. Організація, в якій налічується більше 300 осіб, розділилися на два, а можливо й на три табори. Щоб проблему не відкладати, як кажуть в довгий ящик, групою незадоволених був скликаний схід рибалок клубу. 

Назначений збір був на 18 годину 30 травня на стадіоні «Локомотив». Прийшли 43 любителі риболовлі. Провести збори рибалок в приміщенні навіть не було мови, тож суперечки, які виникли між членами клубу, вирішували під дощем. 

При зустрічі приятелів по рибальському цеху були троє чоловіків, які привітались рукостисканням, але в цілому члени клубу дотримувались умов карантину.

Суперечка між рибалками клубу виникла через недовіру до керівництва клубу. 

Відео дня

— Гроші зібрали, а що рибу запустили, ми бачили тільки по відео, – каже один з виступаючих.

В керівництві клубу також були незадоволені, що група рибалок, яким були виділені 4 тисячі гривень для закупівлі риби, не надала на ту суму фінансова звітність. Як виявилось, як одних, так і в других, цифри не сходилися.  

Рибалки зібрали більше 27 тисяч гривень, а грошей на закупку риби для зариблення витратили на 30 тисяч більше. Звідки вони взялися? Як пояснив Руслан Кухар,  30 тисяч – це була спонсорська допомога на зариблення Водокачки. 

В свою чергу активісти клубу пояснили, що вирішили, що за 4 тисячі добротного малька не купиш, і за власної ініціативи ще дозібрали 6 тисяч гривень. Тому й зі звітністю виникла проблема, тому що квитанція виписана на 10 тисяч, а відзвітувати потрібно за 4 тисячі.

Коли обидві сторони виявили, що фінансові витрати в цифрах сходяться, взялися до організаційних питань.

Вирішили, що в клубі козятинських рибалок має бути бухгалтер, а про зариблення водойми буде сповіщено членам клубу.

Піднімалося питання, що у Водокачку потрапляють хімікати з автомийки, що на вулиці Довженка. За словами рибалок у Водокачку каналом курсують білі плями від яких іноді дохне риба. Чи ті плями пливуть з мийки, чи з якоїсь іншої підземної комунікації ще треба довести. До чергових зборів, які намітили на 1 липня за умови відміни карантину, рибалки  мають намір розібратися, звідки течуть білі плями. 

Читайте також:
Рибалкам увірвався терпець. Розказали, хто викидає сміття у Водокачку
«Трофей» і «Клуб козятинських рибалок» вийшли на суботник
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Татьяна Дулецкая

    Підтримцю
  • Галина Трушевская

    Вибачте, загадили водокачку!
  • Леонид Гонтар

    У Водокачку тиче все що на ж.д. колії з Одеського Шєпетівського Западного парків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up