Рік Жовтої Свині — 2019

Рік Жовтої Свині — 2019

Головні прикмети

Спочатку поставте статуетку свині на видному місці, аби вона бачила, що ви готові зустрічати свято. Позбудьтеся шкіряних виробів – ця тварина не любить такого, краще повісити зображення сільської місцевості. Також одна з головних прикмет цього Нового року - ідеальна чистота.

Помилково думати, що свині не надто охайні тварини. Насправді, це далеко не так і до зустрічі Жовтої Свині краще провести генеральне прибирання.

Один з головних ритуалів пов'язаний з шампанським і монетою - п'ятачком. Щоб наступний рік був фінансово успішним, монету потрібно покласти на дно келиха і випити з нього шампанське під бій курантів. Природно, п'ятачок ковтати не треба, його треба покласти в гаманець і зберігати весь рік.

Відео дня

Ще одна грошова прикмета - придбання скарбнички у вигляді свинки. Таку скарбничку потрібно поставити на чільне місце і не забувати регулярно поповнювати монетами. Не можна відмовляти в гостинності – грошей у будинку не буде.

Перед боєм курантів накиньте на плечі хустку, покривало або шарф, а з останнім ударом скинути його з плечей. Цей обряд допоможе "скинути" всі хвороби.

Перед святкуванням підіть у лазню або прийміть душ. Ця процедура дозволить змити все негативне, що накопичилося за рік.

Повернути втрачене здоров’я або зберегти його допоможе повернення всіх боргів перед новим роком.

Якщо під час свят до вас прибилася вулична собака, намагайтеся якщо не прийняти, то хоча б нагодувати її. Так ви привернете удачу і здоров’я.

Якщо ви в новорічну ніч зустрінете блакитноокого і світловолосого чоловіка – то рік буде щасливим. Вважається, що якщо ви отримаєте лист напередодні Нового року, то це неодмінно принесе з собою щастя.

Рік Свині ідеально підходить для укладення шлюбного союзу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up